5242342333.png

Bitcoin-ETF’s zullen records verbrijzelen, zegt expert

Inhoud

ETF-expert Nate Geraci voorziet een baanbrekend jaar voor Bitcoin ETFs in 2024. De analist voorspelt een aanzienlijke verschuiving in het ETF-landschap, met een bijzondere focus op Bitcoin en de prestaties van BlackRock ten opzichte van Vanguard.

De opkomst van Bitcoin ETF’s

Geraci’s stoutmoedigste voorspelling voor 2024 draait om Bitcoin ETF’s. Hij voorspelt dat door fysieke Bitcoin ETF’s gezamenlijk te beschouwen, ze alle voorgaande ETF-lanceringsrecords zullen overtreffen.

Dit optimisme staat in contrast met het scepticisme van sommige financieel adviseurs en de voorzichtige benadering van vermogensbeheerplatforms ten aanzien van deze producten. Geraci’s vertrouwen is gebaseerd op het geloof in een opgekropte vraag naar fysieke Bitcoin ETF’s.

Hij betoogt dat grote vermogensbeheerders, zoals BlackRock, Fidelity en Invesco, niet in de markt zijn om kleine kansen na te jagen.

Deze bedrijven, zo suggereert hij, hebben uitgebreid voorwerk gedaan om het succes van deze ETF’s te waarborgen, wat volgens hem zal leiden tot een herdefiniëring van de ETF-recordboeken. Deze voorspelling komt ondanks er geen duidelijke consensus bestaat over de toekomstige prijsbeweging van Bitcoin zelf.

Andere belangrijke voorspellingen voor 2024

Buiten Bitcoin ETF’s, voorspelt Geraci ook een verandering in de leiderschap van de ETF-markt met BlackRock die marktaandeel wint op Vanguard.

Hij merkt op dat de diverse productlijn van BlackRock en de focus op actief beheer, samen met hun betrokkenheid in de markt van fysieke Bitcoin ETF’s, cruciale rollen zullen spelen in deze verschuiving.

Verder voorspelt Geraci de goedkeuring van een meerlaagse aandelenstructuur door de SEC, wat volgens hem een aanzienlijke invloed kan hebben op de groei van ETF-industrie.

Ten slotte verwacht hij een afname in de populariteit van covered call ETF’s, en voorspelt uitstroom uit deze fondsen, vooral als de aandelenmarkt zijn opwaartse traject blijft volgen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43646.jpg

De rivaliteit tussen SHIB, PEPE en BONK neemt een nieuwe wending te midden van veranderende doelen.

Het trio van Shiba Inu (SHIB), PEPE en BONK bevindt zich op een gespannen herstelpad sinds het crypto-ecosysteem eerder in de week stuitte. Terwijl de ...
Lees meer →
43648.jpg

Arbitrum overtreft Ethereum in DEX-volume

Inhoudsopgave Veranderend landschap van DEX-volume Afnemende dominantie van Ethereum De Layer-2 schaaloplossing Arbitrum heeft Ethereum ingehaald qua volume van gedecentraliseerde exchanges (DEX). De laatste cijfers ...
Lees meer →
43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld over ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)