778888.jpeg

CEO van Ripple beschuldigt SEC-baas van “verbijsterende hypocrisie”

Kritiek van CEO Ripple op uitspraken voorzitter SEC over cryptoregulering

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, liet via social media weten dat hij het niet eens is met de recente opmerkingen van SEC-voorzitter Gary Gensler over de naleving van de regelgeving in de cryptosector.

Garlinghouse beschuldigde Gensler van hypocrisie, met verwijzing naar zijn connecties met wat Garlinghouse noemde “de grootste fraude in het recente geheugen.”

Verder bekritiseerde hij Genslers leiderschap omdat het schadelijk zou zijn voor consumenten en de integriteit van de SEC zou ondergraven, terwijl hij nauwe banden met Wall Street onderhield.

Genslers houding ten aanzien van cryptonaleving leidt tot woede bij Ripple

De reactie van de CEO van Ripple kwam nadat Gensler wees op wijdverspreide niet-naleving in de cryptocurrencysector.

Gensler sprak zijn bezorgdheid uit over de schade aan het consumentenvertrouwen. Hij wees op de problemen van degenen die achterblijven om de gevolgen in faillissementsrechtbanken te behandelen.

Hij benadrukte de uitdagingen waarmee conforme actoren in de industrie worden geconfronteerd vanwege de acties van niet-conforme entiteiten.

Juridisch hoofd Ripple haalt uit naar falende regulering van de SEC

Als onderdeel van een bredere kritiek op de SEC, benadrukte Stuart Alderoty, de chief legal officer van Ripple, een patroon van wat hij ziet als regelgevingsfouten door de Commissie.

Alderoty verwees naar meerdere rechtszaken waarin de SEC kritiek kreeg op haar inconsistente en soms willekeurige regelgevende aanpak.

Hij wees op situaties waarin de SEC werd bekritiseerd omdat ze niet vasthield aan juridische normen en procedures, zoals het niet halen van deadlines voor het wijzigen van regelgeving en het nalaten om duidelijkheid te bieden over de classificatie van gesyndiceerde leningen.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)