43621.jpg

Een enorme 9,25 biljoen SHIB kan deze maand verbrand worden, zegt vertegenwoordiger van Shiba Inu

Gigantische Verbranding van 9.25 Triljoen SHIB Mogelijk Deze Maand, Aldus Shiba Inu Vertegenwoordiger

Een account met thema Shiba Inu, @ShibBPP, heeft een screenshot gedeeld van een social media post gemaakt door @RagnarShiba, de beheerder van de Telegramgroep “Shibarium Tech”. Volgens deze post is het mogelijk dat het SHIB-ontwikkelteam voorbereid is om verschillende triljoen Shiba Inu meme munten te verbranden in januari.

In december en november heeft het SHIB-team iets meer dan 36 miljard SHIB verbrand, afkomstig van transactiekosten op Shibarium. Bovendien komt er deze maand een grote nieuwe upgrade, en dat is waarschijnlijk de reden voor de eerdergenoemde gigantische hoeveelheid SHIB die het team mogelijk gaat verbranden.

Triljoenen SHIB kunnen in januari vernietigd worden; upgrade van verbranding op komst

De 9.25 triljoen Shiba Inu die mogelijk vernietigd zullen worden, zullen waarschijnlijk komen uit de $1 miljoen aan BONE waarvan het team melding maakte eind november. Dat bedrag in Amerikaanse dollars staat gelijk aan 101,522,842,639 SHIB meme munten.

Slightly more than 36 billion out of those 101.5 trillion have been transferred to unspendable blockchain addresses so far in four transactions, each carrying more than 8.5 billion SHIB.

Shytoshi Kusama verwierp toen alle ideeën over het verbranden van niet alleen Shiba Inu maar ook BONE tokens, daarom zal de volledige $1 miljoen aan kosten uiteindelijk omgezet worden naar Shiba Inu en uit de circulatie gehaald worden.

Daarnaast kondigde een blogartikel van het Shiba Inu team, dat begin december gepubliceerd werd, de komst van automatische SHIB-verbrandingen aan, te beginnen in januari. Tot dusver werd alle SHIB-vernieling handmatig uitgevoerd door de ontwikkelaars. Dit lijkt een grote reden voor de massale hoeveelheid Shiba Inu munten die verbrand gaat worden – bijna 10 triljoen. Het artikel stelde dat de toekomst van SHIB-verbrandingen veelbelovend uitziet.

Naast de verandering in de “SHIB verbrandingstijdperken”, hintte het artikel ook naar de aankomende overstap van Puppynet (Shibarium testnet) van het Goerli netwerk van Ethereum naar Sepolia.

SHIB verbrandingen dalen

Volgens data aangeboden door het Shibburn platform, heeft de SHIB gemeenschap in de laatste 24 uur 2,469,589 SHIB verwijderd, door ze voor altijd naar onuitgeefbare portemonnees te sturen.

De verbrandingsgraad is echter 41,25% gedaald vergeleken met dezelfde metric die met 2,274% omhoogschoot op vrijdag. Op die dag werd ongeveer tweemaal zoveel SHIB verbrand – 5,203,527 meme munten.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)