43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud

Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency Dogecoin (DOGE), Billy Markus, die bekend staat als een uitgesproken supporter van technologiemagnaat Elon Musk en zijn bedrijven, met name Twitter/X, heeft een tweet gepubliceerd om steun uit te spreken voor het genoemde socialemediaplatform.

Hij zei ook dat het een baanbrekende stap zou zijn als Elon Musk besluit een metaverse te creëren op basis van de X-app.

Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X

Markus publiceerde vandaag een tweet waarin hij de X-app prees die Elon Musk in oktober 2022 kocht, toen het nog Twitter werd genoemd. Daarna begon hij met het hermerken van Twitter als X, door er verschillende nieuwe functies aan toe te voegen, voornamelijk om contentmakers aan te trekken door hen tools te bieden voor het maken van lange berichten en live video’s.

Onder de nieuwe contentmakers bevond zich Tucker Carlson, een bekende Amerikaanse politiek commentator die eerder de show Tucker Carlson Tonight op Fox News presenteerde. Nadat zijn contract vorig jaar werd beëindigd, begon Carlson zijn show op X uit te zenden.

Musk creëerde een toolkit om contentmakers een inkomen te laten verdienen door te posten via de functies voor Monetization en Subscription. X onder Musk rekent ook kosten aan gebruikers voor verificatievinkjes, waar veel mensen niet blij mee waren. Musk betaalt persoonlijk voor de blauwe vinkjes van de klassieke Amerikaanse horror schrijver Stephen King en Star Trek-acteur William Shatner, die weigerden $8 per maand te betalen en dreigden het platform te verlaten.

Dogecoin-medegrondlegger Markus is een van die creators die maandelijkse uitbetalingen ontvangen voor advertenties die naast hun posts met grote commentaardraden worden geplaatst — zo werkt de Monetization functie. Maar hij heeft ook abonnees die hem maandelijks een paar dollar betalen.

DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse

Onder zijn originele tweet tweette Markus dat X een metaverse moet bouwen: “We kunnen virtueel oorlog voeren met de metaverse van Meta.” Meta’s oprichter Mark Zuckerberg is niet populair op X, aangezien Zuckerberg X threads heeft gekopieerd in zijn onlangs gelanceerde app Threads.

Elon Musk klaagde hem niet aan maar bood een kooigevecht aan. Eerst werden verschillende data en locaties afgesproken door beiden, maar later trok Zuckerberg zich hier stilletjes van terug.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43641.jpg

Solana (SOL) Presteert Beter dan Ethereum (ETH) op Dit Over het Hoofd Gezien Criterium, Zegt Analist

Overzicht van de Inhoud Inhoud “Eén ding dat de ETH-marketingafdeling vreselijk verkeerd heeft gedaan”: Analist over eenvoud en complexiteit Seizoen van “flippeningen”? De ontwikkeling en ...
Lees meer →
43637.jpg

Crypto Nieuwsoverzicht door U.Today

U.Today heeft de top drie nieuwsverhalen van de afgelopen dag voorbereid. XRP-vriendelijke advocaat wil getuigen bij crypto hoorzitting Vooraanstaande pro-XRP advocaat John Deaton heeft recentelijk ...
Lees meer →
43644.jpg

Bitcoin (BTC) krijgt een belangrijke netwerkupgrade, wat u moet weten.

Bitcoin (BTC) Krijgt Belangrijke Netwerk Upgrade: Dit Moet Je Weten Coverafbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)