43203.jpg

Ethereum (ETH) Prijs van $5.000 Voorspeld door BitMex Oprichter Arthur Hayes

In een verrassende wending heeft BitMex-oprichter Arthur Hayes via sociale media een gedurfde voorspelling onthuld over de toekomstige prijs van Ethereum (ETH).

Hayes, bekend om zijn inzichtelijke marktanalyses, biechtte op dat hij tijdens meditatie een goddelijke boodschap had ontvangen, wat leidde tot aanzienlijke wijzigingen in zijn cryptocurrency-portfolio.

In een cryptische post beweerde Hayes humoristisch dat hij leiding had gekregen van een hogere macht, waarbij hij gekscherend dit toeschreef aan Satoshi Nakamoto, de mysterieuze schepper van Bitcoin. De boodschap zou hem hebben aangespoord om afstand te doen van Solana (SOL) en zijn bewondering voor Ethereum’s medeoprichter, Vitalik Buterin, te uiten.

Gehoor gevend aan deze hemelse raad, heeft Hayes naar verluidt zijn Solana-bezit verkocht en zijn inzet op Ethereum verdubbeld, waarbij hij een stijging voorspelt die de cryptocurrency naar een indrukwekkende $5.000 zou stuwen. Deze aankondiging volgt op Hayes’ eerdere voorspelling dat Solana’s prijs de $100 zou bereiken, een voorspelling die accuraat bleek te zijn, met SOL die onlangs piekte op $99,6.

Roulatie

Hayes’ beslissing om van Solana naar Ethereum over te stappen kan geworteld zijn in zijn beoordeling van de marktdynamiek. Hoewel Solana de afgelopen weken Ethereum heeft overtroffen, met een verbluffende stijging van 350% sinds half december, lijkt Hayes te geloven dat ETH meer ruimte voor groei heeft.

Als we de twee cryptocurrencies vergelijken, lijkt Ethereum’s prestatie op korte termijn zwak, met bijna tien keer minder groei dan Solana in dezelfde periode. Ondanks dat het handelt op jaarlijkse hoogtepunten, is de procentuele toename in ETH’s waarde maar een schijntje in vergelijking met de meteorenstijging van SOL.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)