43671.jpg

Hier is de Echte Katalysator voor de Potentiële Stijging van 6000% van BTC — Analist

Echte Katalysator voor de Potentiële Stijging van Bitcoin Met 6000% — Analist

Crypto-investeerders kijken reikhalzend uit naar een besluit van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) dat waarschijnlijk de handel van een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) zal goedkeuren, meer dan een decennium nadat de eerste pogingen werden afgewezen.

Met de goedkeuring in het vooruitzicht, wordt verwacht dat 13 bedrijven ETF’s zullen aanbieden, inclusief BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder.

De prijs van Bitcoin is voor het grootste deel van 2023 aanzienlijk gestegen, gedreven door optimisme rond de goedkeuring van de spot ETF, en handelt nu rond de $43,622.

Integendeel, de prijs van Bitcoin is altijd gedaald als reactie op pessimistische berichten over de goedkeuring van een Bitcoin spot ETF. Het meest recente voorbeeld was op 3 januari, toen geruchten over de afwijzing van de Bitcoin spot ETF de markten schokten en Bitcoin met ongeveer 8% daalde.

Terwijl de cryptomarkt met spanning wacht op het SEC-besluit in de komende week, worden er twee mogelijkheden gepresenteerd: de SEC zou kunnen besluiten goed te keuren of te weigeren.

Ali stelt dat ongeacht wat er gebeurt met de Bitcoin ETF, er dit jaar nog een andere bullish katalysator in het verschiet ligt, namelijk de Bitcoin halving. Dit bullish evenement, volgens Ali, is historisch gezien een katalysator voor grote prijsstijgingen geweest.

Om deze bewering te ondersteunen, heeft Ali een grafiek geplaatst die de BTC-prijsprestaties 365 dagen na vorige halvings aangeeft.

De eerste halving event, waarbij BTC mijnbeloningen gehalveerd werden tot 25 BTC, zag een stijging van de Bitcoin prijs van meer dan 6000%, volgens de grafiek die Ali plaatste.

Ondertussen zag Bitcoin een gemiddeld jaarlijks rendementsprofiel van meer dan 400% bij volgende halving events in 2016 en 2020. Hoewel de prijs van Bitcoin de neiging heeft om de lucht in te schieten in de maanden na de halving, is het belangrijk te onthouden dat eerdere prestaties niet toekomstige resultaten voorspellen.

Verwachte datum voor Bitcoin halving

Hoewel de volgende BTC halving wordt verwacht voor blockhoogte 840,000, kunnen de feitelijke dag en het uur veranderen door de natuurlijke fluctuatie en de probabilistische aard van het delven van blokken. Op basis van het huidige gemiddelde blokinterval voorspelt Glassnode een waarschijnlijke datum van 23 april 2024.

Bitcoin miners ontvangen momenteel 6.25 Bitcoins voor elk succesvol gedolven blok. Deze beloning zal worden gehalveerd tot 3.125 Bitcoin wanneer de volgende Bitcoin halving plaatsvindt.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)