43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

Inhoud

Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, een poging om een nieuwe golf van hype rond de goedkeuring van de Bitcoin ETF in de VS te starten, of een donatie van een altruïst. Tegelijkertijd moet de identiteit van de verzender nog worden onthuld.

Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten

Vandaag, in de vroege ochtenduren, begon Crypto Twitter een discussie over een oogverblindende transactie van $1.191.134 die iemand naar het walletadres heeft gestuurd dat de 50 BTC block beloning opslaat voor het allereerste gemijnde Bitcoin blok in 2009. Dit oude adres staat het meest bekend als de “Satoshi Nakamoto wallet”.

Afbeelding door Blockchair

De transactie werd gisteren geautoriseerd, op 5 januari 2024, rond 19.00 uur UTC. Het is interessant dat 50 minuten voordat de overdracht naar het Satoshi Nakamoto walletadres plaatsvond, de geheimzinnige verzender al dat aantal oranje munten (bijna 27 BTC) van de Binance (BNB) beurs heeft opgenomen.

De wallet activiteit geschiedenis toont alleen deze twee transacties. Aangezien Binance (BNB) strenge KYC-procedures heeft, weet op zijn minst de nalevingsafdeling van het bedrijf wie bijna $1,2 miljoen naar Satoshi Nakamoto’s wallet heeft gestuurd.

Doorgaans worden transacties naar of van Satoshi-tijdperk wallets geïnterpreteerd als signalen dat er volatiliteitsschommelingen aankomen. Zoals eerder door U.Today gemeld, werden sommige wallets van vroege Bitcoiners (BTC) geactiveerd voor de instorting van Terra/Luna.

Ook is het gelukt aan een Bitcoin (BTC) houder uit het begin van de jaren 2010 om zijn aandeel dicht bij de huidige Bitcoin (BTC) all-time high in november 2021 te verkopen met een winst van bijna 2.300x.

Maar, talrijke “oude” wallets werden betrapt op transacties op reguliere dagen zonder prijssprongen.

Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij?

Cryptocurrency enthousiastelingen op sociale media proberen deze ongebruikelijke transactie te verklaren. Drie theorieën worden door Bitcoiners het meest besproken.

Als eerste kan deze transactie een eerbetoon zijn aan de uitvinder van Bitcoin (BTC): Het gebeurde twee dagen na de 15e verjaardag van de Bitcoin (BTC) mainnet-lancering.

Vervolgens zou iemand dit enorme bedrag per vergissing kunnen hebben verzonden. Ook kan dit weer een andere poging zijn om euforie op te wekken in afwachting van de goedkeuring van de Bitcoin (BTC) ETF door de Amerikaanse SEC.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43641.jpg

Solana (SOL) Presteert Beter dan Ethereum (ETH) op Dit Over het Hoofd Gezien Criterium, Zegt Analist

Overzicht van de Inhoud Inhoud “Eén ding dat de ETH-marketingafdeling vreselijk verkeerd heeft gedaan”: Analist over eenvoud en complexiteit Seizoen van “flippeningen”? De ontwikkeling en ...
Lees meer →
43637.jpg

Crypto Nieuwsoverzicht door U.Today

U.Today heeft de top drie nieuwsverhalen van de afgelopen dag voorbereid. XRP-vriendelijke advocaat wil getuigen bij crypto hoorzitting Vooraanstaande pro-XRP advocaat John Deaton heeft recentelijk ...
Lees meer →
43644.jpg

Bitcoin (BTC) krijgt een belangrijke netwerkupgrade, wat u moet weten.

Bitcoin (BTC) Krijgt Belangrijke Netwerk Upgrade: Dit Moet Je Weten Coverafbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)