43672.jpg

Shiba Inu veroorzaakt biljoenen aan SHIB in transactievolume terwijl stieren een kritieke strijd leveren

Shiba Inu stieren staan aan het begin van 2024 voor een kritische missie: het herwinnen van het psychologische niveau van $0.00001. Shiba Inu bleef boven de belangrijke grens van $0.000010 aan het einde van 2023, tot groot genoegen van de stieren.

Echter, beren vielen de markt aan op 3 januari na geruchten over de afwijzing van een Bitcoin spot ETF, wat de markt schrik aanjoeg.

SHIB daalde vervolgens naar een laagte van $0.000009, waardoor er een extra nul aan de prijs werd toegevoegd. Sindsdien heeft SHIB een heen en weer beweging in zijn prijsactie laten zien, waarbij stieren een dappere poging doen om Shiba Inu terug te brengen naar het felbegeerde niveau van $0.0001 en daarmee een nul van de prijs van SHIB te wissen.

Veel van de strijd voor de beren was om SHIB boven de dagelijkse MA 50 te houden op $0.0000963, iets boven waar het nu verhandeld wordt.

Op het moment van schrijven was SHIB in de laatste 24 uur met 2,15% gedaald naar $0.00009567, volgens CoinMarketCap gegevens, met beren die sinds 4 januari de leiding hebben.

Shiba Inu veroorzaakt biljoenen SHIB in transactievolume

Terwijl stieren een kritisch gevecht leveren om het sleutelniveau van $0.00001 terug te winnen, trekt Shiba Inu biljoenen SHIB in transactievolume aan.

In de laatste 24 uur zag SHIB een transactievolume van 7,33 biljoen, volgens IntoTheBlock gegevens; 5,75 biljoen SHIB was verantwoordelijk voor een groot transactievolume, wat verwijst naar het volume van transacties boven de $100,000, wat duidt op activiteit van walvissen of instellingen.

Transactievolume, dat het totale volume van on-chain transacties meet, kan zowel handels- als niet-speculatieve activiteit weergeven.

Daarom kan transactievolume, net als handelsvolume op beurzen, helpen bij het identificeren van omkeringen en uitbraken.

Een verhoogd transactievolume tijdens grote prijsdalingen kan zowel paniekverkopen door houders als grote investeerders aangeven die ondanks de onzekerheid kopen. Als zodanig kan het sterke transactievolume dienen als een teken van een omkering in de prijstrend.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)