43655.jpg

Solana Meme Coin Myro (MYRO) Schiet Omhoog met 75%; De Nieuwe BONK?

Inhoudsopgave

MYRO, een op Solana gebaseerde meme coin die is vernoemd naar Myro, de huishond van Raj Gokal, een van de mede-oprichters van de Ethereum (ETH) concurrent, maakt indrukwekkende winsten in de laatste 24 uur. Influencers bespreken noteringen op CEX’en en potentiële grotere winsten.

Prijs Solana meme coin Myro (MYRO) verdrievoudigd in drie dagen

Myro (MYRO), de op twee na grootste Solana meme coin na Bonk (BONK) en Dogwifhat (WIF), liet vandaag, 5 januari 2024, parabolische groei zien. In slechts de laatste 24 uur steeg zijn prijs met meer dan 70% en bereikte een all-time high van meer dan $ 0,076. De token kan gekocht worden op Solana DEX’en Raydium en Orca, evenals op gecentraliseerde beurzen KuCoin, HTX en MEXC Global.

Afbeelding door CoinMarketCap

In de afgelopen week steeg de waarde van het activum met meer dan 240% in prijs. MYRO wordt gepromoot door tientallen X (voormalige Twitter) cryptocurrency influencers en is te verkrijgen via een Telegram-bot.

In 2024 gaat het Myro (MYRO)-team een gebruiksvriendelijk stakingsprogramma introduceren en de nieuwste dog coin voorzien van verdere toepassingen/utilities.

MYRO’s marktkapitalisatie overschreed de $75 miljoen, terwijl de community overtuigd is dat een marktkapitalisatie van $100 miljoen binnen handbereik ligt.

In dit tempo kan MYRO Dogwifhat (WIF) binnen enkele dagen overtreffen. Ondertussen staan andere grote Solana (SOL) meme coins in het rood.

MYRO wordt de snelst groeiende meme coin en overtreft WIF in handelsvolume

Tijdens de groeiende euforie heeft Myro (MYRO) Dogwifhat (WIF) vervangen als de tweede meest populaire Solana (SOL) meme cryptocurrency in handelsvolume.

De token werd gelanceerd op het Solana (SOL) mainnet op 11 november 2023. In minder dan twee maanden tijd steeg het met meer dan 1.700%. De meest optimistische supporters suggereren mogelijke noteringen op Binance (BNB) en Coinbase, crypto beurzen van Tier 1.

MYRO wordt vaak vergeleken met Bonk (BONK), de meest gehypte meme coin van het Solana (SOL) ecosysteem. De token bereikte topnoteringen op CEX te midden van zijn vijfcijferige rally in Q4 2023.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

3242333.jpeg

Dogecoin ziet mysterieuze overboeking van $14M vanuit Robinhood

Recente Dogecoin-bewegingen gerelateerd aan Robinhood Afgelopen maandag werden meme coin enthousiastelingen geboeid door een significante transfer van Dogecoin (DOGE). Eerder vandaag werden er 166,2 miljoen ...
Lees meer →
unnamed 35.jpg

Bitcoin (BTC) Staat Op Het Punt Om $40.000 Te Verliezen, Ethereum (ETH) In Gevaarlijke Positie, Shiba Inu (SHIB) Bij Lokale Steun

“`html Bitcoin in zwaar weer Ethereum bevindt zich op een wankel randje in een precaire positie. De recente prijsgrafiek duidt op een zorgwekkende situatie: de ...
Lees meer →
43641.jpg

Solana (SOL) Presteert Beter dan Ethereum (ETH) op Dit Over het Hoofd Gezien Criterium, Zegt Analist

Overzicht van de Inhoud Inhoud “Eén ding dat de ETH-marketingafdeling vreselijk verkeerd heeft gedaan”: Analist over eenvoud en complexiteit Seizoen van “flippeningen”? De ontwikkeling en ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)