43676.jpg

Synthetix (SNX) ondergaat een grote revisie met deze deflatoire upgrade

Synthetix (SNX) ondergaat belangrijke deflatoire upgrade

Synthetix (SNX), een gedecentraliseerd protocol voor liquiditeitsvoorziening, is toe aan een nieuw tijdperk met de recente release van Andromeda, een upgrade die een deflatoir mechanisme heeft geïntroduceerd in de Perps V3-motor van het protocol. Volgens de gedeelde update op zijn officiële account, zal na de release van Andromeda op Base Network, 40% van de Perps V3-vergoedingen worden toegewezen aan het terugkopen en verbranden van SNX via door Yearn Finance-geïnspireerde contracten.

De deflatoire stap van Synthetix is gebaseerd op de juiste verdeling van de vergoedingen die door het protocol worden gegenereerd via zijn multi-chain-implementaties. Volgens de gesuggereerde verdeling van de vergoedingen op Base zal 40% worden toegewezen aan SNX terugkoop en verbranding, 20% zal gaan naar Perps Integrators en USD Coin (USDC) liquiditeitsverschaffers zullen de overige 40% van de fondsen krijgen.

De terugkoop-verbrand strategie en Andromeda-upgrade maken deel uit van SIP-345, wat meer dan alleen de deflatoire verandering naar het Synthetix-ecosysteem brengt. De liquiditeitsverschaffer heeft ook zijn onderpandbasis uitgebreid met de toevoeging van USDC op Base.

De doelen van Synthetix met de release zijn veelzijdig en naast het verbeteren van de algehele uitstraling van het protocol door de SNX-voorraad te verkleinen, maakt het het ook aantrekkelijker voor ontwikkelaars, handelaren en liquiditeitsverschaffers onder andere belanghebbenden.

Impact van prijs op Synthetix (SNX)

Synthetix is een van de toonaangevende DeFi-protocollen met intrigerende prijsactie die op de lange termijn zal profiteren van deze deflatoire upgrade.

Steunend op de basiswetten van vraag en aanbod, kan de potentiële daling van het aanbod van Synthetix en de waarschijnlijke toename van de accumulatie van SNX de prijs naar nieuwe hoogten drijven.

Ten tijde van het schrijven handelde Synthetix tegen een prijs van $3,47, een stijging van 2,47% in de afgelopen 24 uur, een indrukwekkende prestatie op een moment dat de meeste altcoins in een neerwaartse trend zitten. De laatste upgrade van Synthetix bootst vergelijkbare stappen van het protocol na in een poging om zijn aantrekkelijkheid te vergroten voorafgaand aan de bullmarkt cyclus.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →
43675.jpg

Shiba Inu (SHIB) Herovert Toppositie op ICP, Hoe Hoog Kan Het Gaan?

Shiba Inu (SHIB) worstelt nog steeds om boven water te blijven, maar heeft recentelijk een indrukwekkende verbetering laten zien door een stap hoger te komen ...
Lees meer →
43674.jpg

Michael Saylor geeft cruciale Bitcoin (BTC) waarschuwing uit

Inhoudsopgave Inhoud Waarschuwing van Michael Saylor aan Bitcoin-gemeenschap Cardano-oprichter bezorgd over crypto AI deepfakes De oprichter van het business intelligence bedrijf MicroStrategy, Michael Saylor, heeft ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)