43659.jpg

Technische Analyse-indicatoren van Solana (SOL) ultrapositief, maar wees voorzichtig: Mening

Een aantal technische analyse (TA) indicatoren maken dat Solana (SOL) liefhebbers optimistisch zijn, maar belangrijke aankondigingen die eraan komen kunnen de prestaties van SOL beïnvloeden. Hier is wie extra alert moet zijn, en wat mogelijk de volgende stap is voor de prestaties van SOL op middellange termijn.

Solana (SOL) technische indicatoren zien er super bullish uit, zegt crypto veteraan

Solana (SOL), de kernnative cryptocurrency van de gelijknamige proof-of-history blockchain, maakt een driedubbele bodem en een dalende driehoek mee op het vieruur tijdskader temidden van dalend handelsvolume. Deze combinatie suggereert een potentiële explosieve stijging, zegt Abra’s Bill Barhydt op X.

Tegelijkertijd kan het komende macro-economische nieuws in crypto de kracht van TA indicatoren overtreffen, dus diegenen die SOL dagelijks handelen, moeten waakzaam blijven.

Naast volume en TA patronen, wordt het Solana (SOL) ecosysteem beïnvloed door een aantal positieve katalysatoren, waaronder groeiend stablecoin volume, geavanceerde schaalvergroting en toenemende ondersteuning van ontwikkelaars.

Uiteindelijk concludeerde Barhydt dat deze opstelling mogelijk in de volgende 18-24 maanden herhaald zou kunnen worden.

In het voorgaande jaar is het TVL (Total Value Locked) van het Solana (SOL) ecosysteem met 600% toegenomen en heeft het voor de eerste keer sinds half augustus 2022 de $1,5 miljard in equivalent overschreden.

In de laatste dagen van december 2023 heeft Solana (SOL) zijn belangrijkste rivaal Ethereum (ETH) overtroffen in een aantal cruciale metingen, waaronder geaggregeerd DEX volume, activiteitsindicatoren en dergelijke.

Solana (SOL) meme coins ontploffen

Ook heeft Barhydt een thread geretweet van de bekende Web3-investeerder Kyle Samani van Multicoin Capital. Samani benadrukte dat Solana (SOL) begin 2024 mogelijk het eerste voorbeeld is van een smart contract-platform dat vele problemen in DeFi oplost:

Een heel belangrijk ding is veranderd. Er is nu onweerlegbaar bewijs dat het Solana-netwerk *op schaal* kan draaien: 1) terwijl het ~0 kosten voor normale gebruikers behoudt; 2) zonder neer te gaan; 3) zonder gekke DeFi implosies/hacks/cascade liquidaties/enz (…) Dit is niet alleen een functie van interne benchmarks. Dit is real-world productieprestatie

Het herstel van het Solana (SOL) ecosysteem gaat gepaard met een serie gekke rally’s van Solana (SOL) meme coins. De snelst groeiende, MYRO, genoemd naar Raj Gokal’s huisdierhond, voegde bijna 400% toe in de laatste zeven dagen.

Vanaf vandaag, 6 januari 2024, is MYRO dichtbij het overtreffen van Dogwifhat (WIF) qua marktkapitalisatie en het vervangen ervan als Solana’s (SOL) tweede grootste meme coin.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →
43675.jpg

Shiba Inu (SHIB) Herovert Toppositie op ICP, Hoe Hoog Kan Het Gaan?

Shiba Inu (SHIB) worstelt nog steeds om boven water te blijven, maar heeft recentelijk een indrukwekkende verbetering laten zien door een stap hoger te komen ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)