43660.jpg

XRP Is Terug in Grayscale Digital Large Cap Fund

Inhoud

Grayscale, een exploitant van de grootste crypto-gebaseerde OTC-investeringsproducten, heeft de samenstelling van zijn fondsen heroverwogen na beoordelingen in het vierde kwartaal van 2023. Enkele belangrijke altcoins en topproducten uit de DeFi-sector werden uit de mandjes van Grayscale verwijderd, maar de comeback van XRP is de meest geanticipeerde ontwikkeling.

XRP en AVAX erin, MATIC eruit: Grayscale herziet portefeuilles

Na de herbalancering in januari 2024 begon Grayscale met het gebruik van kasgelden om Avalanche (AVAX) en XRP, twee top 10 altcoins op basis van marktkapitalisatie, aan te kopen. In de bijgewerkte structuur van het Grayscale Digital Large Cap Fund (OTCQX: GDLC) zullen AVAX en XRP respectievelijk verantwoordelijk zijn voor 1,14% en 2,54% van de portefeuillewaarde.

Tegelijkertijd is Polygon (MATIC) verwijderd uit GDLC; alle MATIC-fondsen die het product ondersteunden, zullen door Grayscale verkocht worden. Deze beslissing is waarschijnlijk bedoeld om vooruit te lopen op de introductie van POL als de nieuwe kerncryptocurrency van het Polygon 2.0 ecosysteem.

Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) vormen samen meer dan 91% van de portefeuille die de GDLC-aandelen ondersteunt. Solana (SOL) en Cardano (ADA) cryptocurrencies omvatten 5,5% van de portefeuille.

XRP werd op 4 januari 2021 uit het fonds verwijderd, na beschuldigingen van de SEC tegen Ripple Inc. en haar belangrijkste figuren. In medio juli 2023 oordeelde de rechtbank van het Southern District van New York dat XRP geen effect is; het beroep van de SEC werd in oktober 2023 verworpen.

Zoals eerder gemeld door U.Today, is Barry Silbert in december 2023 afgetreden uit het bestuur van Grayscale Investments.

XRP-prijs daalt tot onder dieptepunt van twee maanden

Naast het heroverwegen van de GDLC-portefeuille, heeft Grayscale de structuur van activa die een ander populair product ondersteunen, Grayscale DeFi Fund (OTCQB: DEFG), aangepast.

Het token van Curve DAO, CRV, is uit de portefeuille verwijderd. Vanaf januari 2024 werkt het fonds alleen met Uniswap (UNI), Lido Finance (LDO), MakerDAO (MKR), Aave (AAVE) en Synthetix (SNX).

Ondanks de grote prestatie — XRP is terug in een van de grootste cryptocurrencyfondsen beschikbaar voor particuliere klanten — verliest zijn prijsactie aan kracht.

Vandaag is de prijs onder de $0,55 op de belangrijke spotbeurzen gedoken. Daardoor zijn alle winsten die geassocieerd waren met de startfase van de stierenloop uitgewist: de koersen zijn gedaald tot de waardes van eind oktober 2023.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)