43673.jpg

XRP Ledger Zag Deze Twee Verrassende Groeitrends Richting 2024: Details

Opvallende Groeitrends in XRP Ledger Tegen Einde 2024: Details

Thomas Silkjaer, hoofd van analyse en naleving bij XRPL Foundation, heeft interessante trends gesuggereerd die werden gezien voor de XRP Ledger richting het einde van 2023.

Silkjaer publiceerde een grafiek die het aantal geïmporteerde accounts en de hoeveelheid XRP laat zien. Opvallend was een significante piek in deze twee statistieken vanaf half december.

De toename in geïmporteerde accounts volgt op ontwikkelingen die plaatsvonden in het XRP Ledger-ecosysteem aan het einde van 2023.

Rond half december kondigde Wietse Wind, een XRP Ledger-developer, aan dat om bestaande XRPL-accounteigenaren te laten experimenteren op Xahau, het activeren van een account op Xahau met hetzelfde XRPL-account (dezelfde r-adres) zou resulteren in een 2 XAH saldo. Dit zou gebruikers vereisen om hun XRPL-adres te importeren naar Xahau.

Tegelijkertijd in december werd de Xumm/Xaman 2.6.0-versie vrijgegeven, die ondersteuning voor meerdere netwerken bood tussen XRPL en Xahau, en het voor gebruikers mogelijk maakte om gemakkelijk tussen netwerken te wisselen met hetzelfde r-adres.

XRPScan, een XRP Ledger-verkenner, lanceerde ook een nieuwe xApp die gebruikers in staat stelde om hun XRPL-account te importeren in Xahau en gratis 2 XAH te krijgen.

Xahau is een slim contract-zijketen van het XRPL-ecosysteem die XRPL-capaciteiten integreert en tegelijkertijd slimme contracten mogelijk maakt. Xahau wordt beveiligd door zijn native token, Xahau XRP (XAH).

On-chain data toont een toename in het volume van XRP-verbrandingen sinds half december omdat meer gebruikers ervoor kiezen om de Xahau-zijketen te gebruiken.

Afgezien daarvan ervoer XRPL pieken in verschillende statistieken, die de netwerkactiviteit weerspiegelden naarmate 2024 naderde. Het aantal nieuw gecreëerde accounts schoot omhoog naar een hoogte van 20,183 op 26 december.

Zoals gemeld, bereikte XRP Ledger (XRPL) een all-time high van 6,8 miljoen transacties per dag op 30 december. In november 2021 was het vorige hoogtepunt bijna 5 miljoen transacties per dag.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)