43204.jpg

Ongebruikelijke SEC-oproep wekt hoop op goedkeuring van Bitcoin ETF

Zeldzame gezamenlijke conference call van SEC over Bitcoin “spot” ETFs

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is blijkbaar bezig met het organiseren van een zeldzame gezamenlijke conference call met kandidaten voor de lancering van Bitcoin “spot” ETF’s.

Deze ongekende bijeenkomst, die plaatsvindt terwijl de kritieke beslissingsdeadline van de SEC van 10 januari nadert, heeft een golf van opwinding veroorzaakt in de gemeenschap.

“Wees klaar”

Er heerst een voelbare spanning terwijl de SEC dichter bij haar besluit over Bitcoin spot ETF’s komt. Nu zijn er nog minder dan 20 dagen over voordat de toezichthouder haar definitieve besluit moet nemen.

Om de intriges te vergroten, heeft Anthony Scaramucci een theorie gepost die suggereert dat de aankondiging als een verrassing zou kunnen komen tijdens de feestdagen – een strategische zet om het onder de radar te houden.

Dit zou een gamechanger voor de markt kunnen zijn, met potentieel miljarden dollars die naar de opkomende activaklasse stromen.

Een zee van speculaties

Ondertussen lopen de voorspellingen over de prijstraject van Bitcoin wild uiteen.

Analisten van QCP Capital focussen op een weerstandszone tussen $45.000 en $48.500 voor Bitcoin, met een mogelijke daling naar $36.000 voordat enige bullish trend zich vasthoudt. Maar niet iedereen heeft een roze bril op.

Bij JPMorgan slaan analisten een voorzichtiger toon aan, voorspellend dat het optimisme rondom de ETF’s misschien wat overdreven is.

Zij wijzen op lauwe reacties op bestaande Bitcoin ETF’s in Europa en Canada als een teken dat de Amerikaanse markt de nieuwe beleggingsmogelijkheid misschien niet zo enthousiast zal omarmen als sommigen hopen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)