43221.jpg

Optimistische SHIB-boodschap Gedeeld door Shiba Inu Team, Dit is Wat Er Gaande Is

De officiële socialemedia-marketing specialist van het SHIB team, bekend als Lucie op sociale media, heeft een positieve aankondiging gedaan over de langetermijnvooruitzichten van Shiba Inu op basis van een recent rapport van Santiment.

Deze on-chain data-aggregator deelde recente statistieken van verschillende altcoins die in grote hoeveelheden van beurzen worden opgenomen, en de top 10 beursportemonnees verliezen hun crypto. Deze cryptocurrencies omvatten Shiba Inu. Het rapport vermeldde ook hoeveel SHIB op het moment door de top 10 portemonnees wordt vastgehouden.

Positief langetermijnsignaal voor SHIB

Santiment’s tweet stelde dat marktdeelnemers momenteel hun aandacht richten op ADA en SOL. Echter, velen kijken ook aandachtig naar Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB), FetchAI (FET) en Dent (DENT) aangezien de top 10 blockchainportemonnees deze munten uit de top 10 cryptocurrencybeursportemonnees opnemen.

Dit wordt gewoonlijk beschouwd als een positief langetermijnteken, aldus de tweet. In de afgelopen drie maanden hebben de grootste SHIB-portemonnees voor $54,6 miljoen aan SHIB (5.180.265.654.648 meme-munten) verloren door actieve opnames gemaakt door niet-beurswhales tijdens deze periode. Het totale aantal SHIB dat door deze blockchainadressen gerelateerd aan beurzen wordt vastgehouden, bedraagt meer dan 177 biljoen.

Naast SHIB zijn er Ethereum ter waarde van $778,7 miljoen, $48,2 miljoen in FET en $867.500 in DENT van beurzen verwijderd.

SHIB verbrandingspercentage schiet omhoog, hier is waarom

Zoals eerder door U.Today gerapporteerd, is binnen de laatste 24 uur het verbrandingspercentage van Shiba Inu met 161.540% gestegen aangezien een verbijsterende 8.593.932.621 SHIB meme-munten naar een virtuele oven werden overgebracht.

Gegevens van Etherscan tonen aan dat bijna al deze SHIB – 8.533.564.693 meme-munten – naar onuitgeefbare blockchainportemonnees werden verzonden door het Shiba Inu team als onderdeel van een van de grote geplande SHIB-verbrandingen die onlangs werden aangekondigd.

Eerder deze maand leidde het SHIB team onder de mysterieuze ontwikkelaar Shytoshi Kusama twee verbrandingen, waarbij elke keer meer dan acht miljard SHIB-munten uit de circulerende voorraad werden verwijderd.

Gedurende het weekend, bevestigde Kusama in een tweet dat er miljarden SHIB worden voorbereid om te worden ‘geroosterd’. Hij voegde eraan toe dat om impactvolle verbrandingen uit te voeren, de SHIB-army de bruikbaarheid en acceptatie van Shibarium moet uitbreiden.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)