43240.jpg

Oude Ethereum Walvis met $26.4 Miljoen in ETH Roert Zich, Gemeenschap Reageert

Oude Ethereum Whale met $26,4 Miljoen aan ETH Komt in Beweging, Gemeenschap Reageert

Een populair blockchain speurneus die grote cryptocurrency overdrachten volgt en details deelt met de gemeenschap op Twitter/X, Whale Alert, heeft gemeld dat een oude Ethereum wallet weer actief is geworden na bijna negen jaar inactief te zijn geweest.

Inactieve walvis komt tot leven, in bezit van duizenden ETH

De bovengenoemde bron heeft een Ethereum adres uit de pre-mijn tijdperk met 11.640 ETH ter waarde van $26.489.720 gespot die na 8,4 jaar weer is ontwaakt, wat betekent dat deze voor het laatst gebruikt is eind 2014 nadat het Ethereum team geld had ingezameld via hun initiële muntaanbieding (ICO).

Tot nu toe heeft de walvis 500 ETH overgemaakt naar een pas aangemaakte wallet.

Ondertussen heeft deze transactie voor een verhitte discussie gezorgd binnen de cryptocurrency gemeenschap. Er werden verschillende verklaringen gesuggereerd voor deze plotselinge activiteit van de walvis, vaak met sarcastische opmerkingen of men ging ervan uit dat het te maken kon hebben met “paper hands”.

In de afgelopen maand zijn verscheidene Ethereum wallets geactiveerd na jaren van inactiviteit, waarbij grote hoeveelheden ETH verkocht werden. Begin december zag de op één na populairste cryptocurrency Ethereum een stijging van maar liefst 10%, waarbij het de prijsdrempel van $2.377 opnieuw bereikte, waardoor veel walvissen besloten om hun ETH voorraden te verkopen die zij gedurende de Ethereum ICO hadden gekocht.

Op 10 december echter, maakte Ethereum een ommekeer, verloor de 10% winst die het had opgedaan, en klom vervolgens weer omhoog, met een toevoeging van 7,38% tot nu toe. Ten tijde van dit schrijven, wordt Ethereum verhandeld voor $2.285. Ondanks alle marktturbulentie, is het de munt gelukt om boven de $2.200 grens te blijven; ook al dook het een paar keer flink eronder, het houdt nog steeds stand boven de $2.000.

Arthur Hayes verwacht dat ETH de $5.000 zal bereiken

Er is gemeld dat BitMEX oprichter en voormalig CEO Arthur Hayes zijn Solana (SOL) voorraad heeft verkocht en een niet bekendgemaakte hoeveelheid Ethereum heeft gekocht. Hij deelde ook dat hij verwacht dat Ethereum naar de prijsmarkering van $5.000 zal schieten, zonder te specificeren wanneer dat precies zal zijn, althans bij benadering.

Terwijl Hayes net ETH heeft gekocht, heeft een anonieme walvis, volgens een tweet van slimme geld tracker @lookonchain, een 433x winst gemaakt met het handelen in ETH, met een inkomen van ongeveer $1 miljoen. Ze verkochten 1 ETH om 293,8 miljoen OMNI te verwerven en vervolgens van de hand te doen, waarmee ze 176 ETH wonnen. Ze hebben nu nog 155 miljoen OMNI in hun wallet en een gemaakte winst van $1 miljoen binnen één dag.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)