43213.jpg

Ripple CTO Tagt Elon Musk in Uitdagende Tweet

Het hoofd technologie van Ripple blockchain decacorn en medeoprichter van XRP Ledger David Schwartz heeft het Twitter/X sociale mediaplatform gebruikt om een prikkelende boodschap te publiceren over de eigenaar van het platform, Elon Musk.

Schwartz legde uit waarom hij dat deed, wat een golf van commentaar als reactie uitlokte.

Ripple CTO ‘daagt’ Elon Musk en zijn miljarden USD uit

Schwartz schreef wat heel veel mensen de laatste paar jaar over Musk op Twitter hebben gezegd, met de hint dat hij de problemen van de hele mensheid zou kunnen oplossen door zijn enorme rijkdom met hen te delen.

De techmagnaat heeft een geschat vermogen van ongeveer $250 miljard. Met een wereldbevolking van rond de acht miljard (en nog steeds snel groeiend), zou Musk iedereen een miljard USD kunnen geven, zo stelde de provocerende Ripple CTO, en hij zou nog steeds meer dan 242 miljard Amerikaanse dollars voor zichzelf overhouden.

Vergelijkbare oproepen aan Musk werden vaak gehoord vorig jaar, toen hij zijn bedoeling aankondigde om Twitter over te nemen. Mensen schreven in hun tweets dat met die $44 miljard, Musk het hongerprobleem in Afrika en in de ontwikkelingswereld in het algemeen had kunnen oplossen, in plaats van dit geld te besteden aan het kopen van een ander bedrijf.

Hier is waarom Schwartz Musk getagd heeft

Hoewel de kennis van die mensen over Musk en het hongerprobleem betwist kan worden, heeft de Ripple CTO het doel van de tweet van vandaag uitgelegd – hij wilde “gemeenschapsaandacht krijgen”, schreef Schwartz in een reactie op zijn eigen post.

Community Notities is een dienst op het X-platform die correcties voorstelt op gepubliceerde materialen: tweets en artikelen gedeeld door X-gebruikers. Dit is hoe Elon Musk probeert desinformatie en onbetrouwbare gegevens op zijn sociale netwerk te bestrijden. Onlangs introduceerde hij een nieuwe upgrade voor Community Notities: notities zullen nu veel sneller onder tweets verschijnen dan voorheen, binnen één uur. Volgens de tweet helpt dit om het systeem “van een batch-updateproces naar een realtime streaminginfrastructuur te verplaatsen. De score-ontvangende beoordelingen via streaming in plaats van te wachten op een batch-update van nieuwe beoordelingen.”

Musks tweet waarin de upgrade werd geïntroduceerd, veroorzaakte een golf van steun en aanmoediging vanuit de crypto-community op Twitter.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)