43208.jpg

SHIB-verbrandingen stijgen met 161,540% terwijl 8,5 miljard SHIB voorgoed verdwijnen

Enorme Toename in SHIB Verbrandingen

Volgens de Shibburn wallet tracker is het verbrandingspercentage van SHIB gestegen met een verbijsterende 161,540% in de laatste 24 uur. Met deze enorme toename in deze belangrijke metric, zijn er meer dan acht miljard Shiba Inu uit de circulatie gehaald.

In de tussentijd heeft de SHIB prijs niet het verbrandingspercentage gevolgd, wat zich uit in een daling van 2,61% over het afgelopen etmaal.

Bijna negen miljard SHIB verbrand

De bovengenoemde bron laat zien dat de grote hoeveelheid SHIB die deze keer verbrand is, enorm is en in totaal 8,593,932,621 meme munten bedraagt. Het gehele proces van verbranding heeft plaatsgevonden over 10 transacties. Echter, bijna alles werd in één keer verstuurd naar doodlopende blockchain adressen met een enkele transactie van 8,533,564,693 SHIB negen uur geleden.

De tweede en de derde grootste verbrandingstransacties omvatten 24,000,000 en 20,000,000 SHIB, uitgevoerd vijftien en zeven uur geleden, respectievelijk. Gegevens gedeeld door Etherscan tonen aan dat de 8,5 miljard Shiba Inu uit de circulatie zijn genomen door niemand minder dan het Shiba Inu team zelf.

Dit is de derde SHIB verbranding die meer dan acht miljard meme munten overtreft, deze maand uitgevoerd door de Shiba Inu ontwikkelaars, geleid door de anonieme Shytoshi Kusama.

Afbeelding via Shibburn

Deze aanzienlijke hoeveelheden SHIB worden verbrand met behulp van Shibarium fees, die geleidelijk worden omgezet van BONE tokens naar SHIB. Eerder deze maand rapporteerde U.Today dat het SHIB team al $1,000,000 aan Bone ShibaSwap munten had opzijgezet voor verbranding.

Er werd gesuggereerd dat niet alleen SHIB verbrand zou moeten worden, maar ook sommige van die BONE tokens. Echter, Shytoshi Kusama benadrukte dat alleen SHIB naar onuitgeefbare wallets moet worden overgemaakt.

Shibarium blijft nieuwe mijlpalen bereiken

Ondertussen heeft de laag-2 oplossing Shibarium een nieuw prestatie record gevestigd, omdat het de mijlpaal van 160,000,000 transacties in totaal heeft overtroffen. Het dagelijkse aantal transacties is een beetje gedaald, van 7,8 miljoen naar 5,53 miljoen ten tijde van deze schrijven.

In een recente Twitter draad benadrukte Shytoshi Kusama dat een wereldwijde uitbreiding van Shibarium nut absoluut noodzakelijk is voor het uitvoeren van impactvolle SHIB verbrandingen. Dus hoe meer ontwikkelaars, investeerders en partners zich aansluiten, hoe beter het is voor de verbrandingen en de SHIB gemeenschap als geheel.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)