43675.jpg

Shiba Inu (SHIB) Herovert Toppositie op ICP, Hoe Hoog Kan Het Gaan?

Shiba Inu (SHIB) worstelt nog steeds om boven water te blijven, maar heeft recentelijk een indrukwekkende verbetering laten zien door een stap hoger te komen in de marktkapitalisatie ranking. Op het moment van schrijven wordt Shiba Inu verhandeld voor $0.000009576, een daling van 2,24% in de afgelopen 24 uur.

Terwijl de cryptomarkt en in het bijzonder Shiba Inu begin deze week een klap kregen, heeft Internet Computer (ICP) de mememunt verdrongen als de 16e meest gekapitaliseerde digitale valuta. Terwijl Shiba Inu nog steeds zijn interne beren bestrijdt, heeft ICP meer van de winsten afgestoten die het in eerste instantie in staat stelden om SHIB voorbij te streven.

Volgens gegevens van CoinMarketCap is de marktkapitalisatie van Shiba Inu vastgepind op $5,633,206,547, terwijl die van Internet Computer binnenkomt op $5,506,809,515 aangezien deze een steilere daling van 10% heeft opgetekend in vergelijking met SHIB’s 2% in de afgelopen 24 uur.

De strijd om de suprematie tussen Shiba Inu en Internet Computer ligt volledig in de kracht van hun respectievelijke stieren aangezien algemene marktomstandigheden op dit moment het speelveld voor alle cryptocurrencies duidelijk hebben genivelleerd.

Shiba Inu (SHIB) prijs: hoe hoog kan het gaan?

Shiba Inu, zoals veel altcoins op de markt op dit moment, ondergaat een sterke daling die uiteindelijk kan dienen als een cruciaal opstijgmoment voor de munt. Gebaseerd op marktdynamiek, is Shiba Inu gepositioneerd om op een zeker moment een bullish keer te maken nadat de huidige bearish verkopen hun beloop hebben gehad.

Wanneer deze bullish stijging komt, is Shiba Inu klaar om verloren waardering terug te claimen en de zichtbare projectie is dat de mememunt het $0,00001 prijsniveau zal hertesten dat het meerdere malen in de afgelopen maanden heeft gedaan.

Shiba Inu heeft de katalysatoren om dit doel te realiseren, met de verbrandingsratio en walvisactie die momenteel als complementaire triggers functioneren.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)