s1433.jpg

Shiba Inu (SHIB) leider wakkert speculatie aan met cryptische nieuwe tweet: Details

Shiba Inu lead Shytoshi Kusama heeft opnieuw speculaties aangewakkerd met een cryptische nieuwe tweet. De tweet, die aan niemand specifiek gericht is, luidt: “Bevestiging met de jongens. Leuk om jullie te ontmoeten!”

De tweet heeft veel nieuwsgierigheid en speculatie opgewekt onder de Shiba Inu-gemeenschap, ook bekend als de ShibArmy, die reikhalzend uitkeek naar updates en nieuws vanuit het project.

Kusama heeft geen verdere details of aanwijzingen over zijn tweet gegeven, waardoor de Shiba Inu-gemeenschap in spanning achterblijft. Dit laat ook verschillende interpretaties van zijn tweet open.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat de tweet kan betekenen: de tweet kan duiden op een nieuwe samenwerking of partnerschap met een grote entiteit of platform, gezien de conversatiestijl van de tweet. De tweet kan ook een nieuwe campagne teasen die de zichtbaarheid en bekendheid van het Shiba Inu-project kan vergroten.

Dit is niet de eerste keer dat Kusama de Shiba Inu-gemeenschap prikkelt met mysterieuze tweets. In het verleden heeft hij via cryptische tweets verscheidene ontwikkelingen en verrassingen voor het Shiba Inu-project gesuggereerd.

Eerder in januari onthulde Shiba Inu het jaar 2024 als het jaar van Shibdentity, terwijl het zijn samenwerking met D3, een officiële serviceprovider voor identiteit, bekendmaakte.

Naarmate het jaar vordert, wordt van Shiba Inu verwacht dat het grote aankondigingen zal doen ter voorbereiding op het lanceren van nieuwe functies.

Groot nieuws voor Shibarium

K9 Finance is onlangs aangeworven als Shibarium-partner. In lijn daarmee heeft Lucie, een lid van het Shiba Inu-team, een grote functie aangekondigd die zal voortvloeien uit deze samenwerking.

Liquid Staking Derivatives (LSD) staat op het punt om binnenkort te lanceren, zei Lucie in een tweet. De functie wordt verwacht het staken van BONE-tokens makkelijker en flexibeler te maken dan ooit, door gebruikers toe te staan hun BONE-tokens toe te wijzen aan een validatieknooppunt. Dit zou helpen bij het beveiligen van het Shibarium-netwerk en dus BONE-beloningen opleveren.

Naast BONE-beloningen zullen gebruikers ook knBONE-tokens ontvangen, die hun gestakte BONE-activa vertegenwoordigen, welke vrij verhandeld of gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden zonder te wachten op de unstaking-periode.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)