44808.jpg

Shiba Inu Token BONE Prijs Pompt Plotseling: Wat Zit Er Achter de Rally?

Onverwachte Koersstijging Shiba Inu Token BONE

Cover afbeelding via www.freepik.com

Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de visie van U.Today. De financiële en marktinformatie die door U.Today wordt verstrekt, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden. U.Today is niet aansprakelijk voor financiële verliezen die worden geleden tijdens het handelen in cryptocurrencies. Doe uw eigen onderzoek door financiële experts te raadplegen voordat u investeringsbeslissingen neemt. Wij geloven dat alle inhoud accuraat is ten tijde van publicatie, maar bepaalde aanbiedingen die genoemd worden, zijn mogelijk niet langer beschikbaar.

De Shiba Inu-gemeenschap was vandaag verrast toen de prijs van BONE, een token binnen het ecosysteem, een onverwachte stijging meemaakte. Ondanks een algemene neergang op de cryptomarkt, weerstond BONE de trend en zag een snelle waardestijging van 8% in de afgelopen 12 uur. Hierdoor steeg de prijs naar $0,617 per token.

Dit is niet de eerste keer dat zoiets gebeurde; slechts enkele dagen geleden, op 1 februari, zag BONE een verbazingwekkende stijging van 13% binnen slechts twee uur. Echter, die rally was van korte duur, wat leidde tot een daaropvolgende prijsdaling in de volgende 24 uur.

Er wordt gespeculeerd over de oorzaak van deze plotselinge stijging. Sommige analisten suggereren dat de recente piek gelinkt kan zijn aan het bereiken van BONE’s prijs een belangrijk steunniveau, rond de $0,53 per token.

Bron: TradingView

Dit niveau, vastgesteld eind januari, heeft gediend als een cruciale barrière tegen verdere daling, en markeert het laagste punt voor BONE sinds juli 2022. Er wordt verondersteld dat grote kopers of groepen investeerders mogelijk strategisch hebben gewacht op dit gunstige moment om te beginnen met de accumulatie van BONE, waardoor de recente stijging werd ingezet.

Bovendien kan de inherent lage liquiditeit binnen de markten de impact van deze instroom van kapitaal hebben versterkt. Met minder tokens beschikbaar voor handel, kan de plotselinge introductie van substantiële fondsen de prijzen gemakkelijk opdrijven, wat een piek in de prijsgrafiek teweegbrengt.

Terwijl de SHIB gemeenschap doorgaat met het ontleden van de implicaties van deze rally, verschuift de aandacht naar of deze stijging duurzaam zal zijn of dat de geschiedenis zich herhaalt met een daaropvolgende correctie.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)