43655.jpg

Solana Meme Coin Myro (MYRO) Schiet Omhoog met 75%; De Nieuwe BONK?

Inhoudsopgave

MYRO, een op Solana gebaseerde meme coin die is vernoemd naar Myro, de huishond van Raj Gokal, een van de mede-oprichters van de Ethereum (ETH) concurrent, maakt indrukwekkende winsten in de laatste 24 uur. Influencers bespreken noteringen op CEX’en en potentiële grotere winsten.

Prijs Solana meme coin Myro (MYRO) verdrievoudigd in drie dagen

Myro (MYRO), de op twee na grootste Solana meme coin na Bonk (BONK) en Dogwifhat (WIF), liet vandaag, 5 januari 2024, parabolische groei zien. In slechts de laatste 24 uur steeg zijn prijs met meer dan 70% en bereikte een all-time high van meer dan $ 0,076. De token kan gekocht worden op Solana DEX’en Raydium en Orca, evenals op gecentraliseerde beurzen KuCoin, HTX en MEXC Global.

Afbeelding door CoinMarketCap

In de afgelopen week steeg de waarde van het activum met meer dan 240% in prijs. MYRO wordt gepromoot door tientallen X (voormalige Twitter) cryptocurrency influencers en is te verkrijgen via een Telegram-bot.

In 2024 gaat het Myro (MYRO)-team een gebruiksvriendelijk stakingsprogramma introduceren en de nieuwste dog coin voorzien van verdere toepassingen/utilities.

MYRO’s marktkapitalisatie overschreed de $75 miljoen, terwijl de community overtuigd is dat een marktkapitalisatie van $100 miljoen binnen handbereik ligt.

In dit tempo kan MYRO Dogwifhat (WIF) binnen enkele dagen overtreffen. Ondertussen staan andere grote Solana (SOL) meme coins in het rood.

MYRO wordt de snelst groeiende meme coin en overtreft WIF in handelsvolume

Tijdens de groeiende euforie heeft Myro (MYRO) Dogwifhat (WIF) vervangen als de tweede meest populaire Solana (SOL) meme cryptocurrency in handelsvolume.

De token werd gelanceerd op het Solana (SOL) mainnet op 11 november 2023. In minder dan twee maanden tijd steeg het met meer dan 1.700%. De meest optimistische supporters suggereren mogelijke noteringen op Binance (BNB) en Coinbase, crypto beurzen van Tier 1.

MYRO wordt vaak vergeleken met Bonk (BONK), de meest gehypte meme coin van het Solana (SOL) ecosysteem. De token bereikte topnoteringen op CEX te midden van zijn vijfcijferige rally in Q4 2023.
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)