unnamed 0.jpg

Solana (SOL) klaar voor $120, explosieve volatiliteit op komst voor Starknet (STRK), is Cardano (ADA) koning van de alts geworden?

Solana op Weg naar $120

Solana heeft de aandacht getrokken van beleggers met zijn robuuste blockchainplatform en recente prijsacties suggereren dat het zich mogelijk voorbereidt op een stijging richting de $120. Een diepgaande analyse van de prijs laat zien dat SOL momenteel in een stijgend kanaal handelt, wat wijst op een bullish sentiment onder handelaren.

De steun- en weerstandsniveaus zijn cruciaal om het potentiële traject van Solana te begrijpen. Het activum heeft een sterke steunbasis rond het $100-niveau gevestigd, aangeduid door de ondergrens van het stijgende kanaal en versterkt door het 50-dagen voortschrijdend gemiddelde. Dit niveau is meerdere keren getest, waardoor het een belangrijk psychologisch en technisch bolwerk voor de prijs is geworden.

Weerstand is daarentegen te zien in de buurt van de bovenste trendlijn van het kanaal, die momenteel net boven het $110-niveau ligt. Een overtuigende doorbraak van deze weerstand zou de weg naar het $120 doel kunnen openen. De 100-dagen en 200-dagen voortschrijdend gemiddelden, die momenteel op $88.21 en $67.23 staan, blijven opwaarts buigen en bieden extra steunniveaus, wat de langetermijn uptrend bevestigt.

Mocht het bullish momentum voortzetten, dan zou een doorbraak van de huidige weerstand Solana op weg naar $120 kunnen laten testen in de nabije toekomst. Dit zou een significant psychologisch niveau vertegenwoordigen en een nieuwe voet aan de grond voor de cryptocurrency.

Starknet Maakt Zijn Entrée

Starknet wordt genoteerd op Binance, een ontwikkeling die een aanzienlijke toename van volatiliteit voor het activum heeft veroorzaakt, zoals verwacht. Starknet ervaart dramatische prijsbewegingen die uitnodigen tot een nauwkeurige evaluatie van zijn prestatie en toekomstpotentieel.

Een analyse van de recente prijsgrafiek van STRK onthult een opmerkelijke stijging van de handelsactiviteit, met prijzen die kortstondig een hoogte bereiken voordat ze rond de $3.0625 settelen. Deze piek, die kan worden toegeschreven aan de eerste opwinding rond de Binance-notering, fungeert als het huidige weerstandsniveau. De scherpe toename in volume die met deze stijging gepaard ging, is een klassieke indicator van verhoogde beleggersinteresse en marktvolatiliteit.

Ondersteuningsniveaus lijken zich te vormen rond het $2.8624-niveau, wat overeenkomt met de prijs net voordat de noteringsaankondiging werd gedaan. Het is essentieel om dit niveau nauwlettend te monitoren, aangezien een aanhoudende daling eronder een bearish vooruitzicht kan aanduiden, terwijl stabiliteit erboven consolidatie kan aangeven voorafgaand aan een mogelijke uptrend.

Het is echter belangrijk in gedachten te houden dat projecten die significant veel tokens airdroppen meestal aanzienlijke verkoopdruk ondervinden na marktnoteringen.

Cardano’s Dominantie

Cardano dingt mee naar de kroon in de altcoin-markt. Zijn traject wordt gekenmerkt door significante winsten, waardoor het een van de opvallende performers is in de cryptocurrency-landschap.

Een technische analyse van ADA’s prijsgrafiek onthult een overtuigende bullish trend. Het activum is onlangs uit een consolidatiepatroon gebroken, met zijn prijs die nu rond het $0.6376-niveau zweeft. Deze uitbraak duidt op sterke koopdruk en kan het begin van een nieuwe uptrend signaleren.

De steunniveaus voor ADA zijn goed gevestigd, met de meest directe op het $0.5017-niveau, wat overeenkomt met het 50-dagen voortschrijdend gemiddelde. Dit niveau heeft recentelijk als lanceerplatform voor de prijs gediend, en de kracht ervan zal cruciaal zijn om de opwaartse beweging te behouden. Verdere ondersteuning is te vinden op het $0.4446-niveau, dicht bij het 200-dagen voortschrijdend gemiddelde, wat een stevige vangnet biedt voor eventuele terugvallen.

Aan de weerstandskant is het eerste significante niveau om in de gaten te houden rond $0.7. Dit prijspunt heeft in het verleden gefungeerd als een psychologische barrière en zou opnieuw een test kunnen zijn voor ADA’s bullish case. Een aanhoudende beweging boven dit niveau kan de deur openen naar hogere waarderingen, met mogelijk een volgende weerstand die zich vormt rond het $0.8 tot $0.9-bereik.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)