43641.jpg

Solana (SOL) Presteert Beter dan Ethereum (ETH) op Dit Over het Hoofd Gezien Criterium, Zegt Analist

Overzicht van de Inhoud

Inhoud

De ontwikkeling en opschaling van Ethereum (ETH) kunnen te gecompliceerd zijn voor gemiddelde ontwikkelaars en ondernemers, maar “intellectueel bevredigend” voor onderzoekers en architecten. In vergelijking met de duidelijke doelen van Solana (SOL) kan dit verwarrend ogen, zegt Qiao Wang van Alliance DAO.

“Eén ding dat de ETH-marketingafdeling vreselijk verkeerd heeft gedaan”: Analist over eenvoud en complexiteit

Het eindeloos promoten van nieuwe verhalen, nieuwe jargons, en buzzword-rijke routekaarten is iets dat de “ETH-marketingafdeling” verkeerd doet, vertelde analist Qiao Wang aan zijn 133.000 volgers op X. Tegelijkertijd blijft Solana (SOL) trouw aan het duidelijke verhaal dat het de “snelste en goedkoopste” keten is.

Wang benadrukte dat de “marketingafdeling” van Ethereum (ETH) tussen aanhalingstekens moet worden gezet, aangezien noch de blockchain noch de Ethereum Foundation een gecentraliseerde eenheid heeft die verantwoordelijk is voor promotionele activiteiten.

Het steeds toenemende assortiment van gedeelde sequencers, bruggen en tientallen rollups maakt Ethereum (ETH) te ingewikkeld voor teams die alleen geïnteresseerd zijn in het bouwen van veilige en snelle gedecentraliseerde applicaties op een efficiënte manier.

Hoewel “technocraten en academici” deze complexiteit intellectueel bevredigend kunnen vinden, blijft het merendeel van de cryptocurrency-projectteams “pragmatisch”:

Als modulariteit binnen 5 jaar verliest van monolithisme, zal dit de reden zijn

Zoals eerder door U.Today gemeld, werd de focus van Ethereum (ETH) op L2-oplossingen ook bekritiseerd door Cyber Capital CIO Justin Bons. Bons voorspelt de verschuiving van focus naar niet-EVM-blockchains zoals Near en MultiversX.

Seizoen van “flippeningen”?

Tegelijkertijd concludeert Wang dat deze problemen opgelost kunnen worden. Ethereum aanhangers moeten gewoon de mentale weerstand wegnemen om aantrekkelijker te worden voor ontwikkelaars.

In 2024 bespreekt de cryptowereld verschillende maatstaven waarin Solana (SOL) Ethereum (ETH) overtreft. Vorige week overtrof Solana (SOL) het grootste slimme contractenplatform in wekelijkse stablecoin-overdrachten.

Ook eind december 2023 passeerde Solana (SOL) Ethereum (ETH) als de meest gebruikte blockchain voor gedecentraliseerde beurzen (DEXen) in dagelijkse en wekelijkse tijdsframes.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)