43211.jpg

Toptrader Henrik Zeberg Bereidt Zich Voor op de Grootste Crash Sinds 1929

Bekende handelaar Henrik Zeberg heeft een ernstige waarschuwing afgegeven over een naderende wereldwijde financiële ineenstorting, waarbij hij de meest aanzienlijke crash sinds de beruchte neergang van 1929 verwacht.

Zeberg heeft het hele jaar door consequent zijn zorgen uitgesproken, door stellig te beweren dat een catastrofale crash aanstaande is in de jaren 2024-2025.

De voorspellingen van Zeberg worden geloofwaardiger door zijn eerdere uitspraken in januari, waar hij een uniek perspectief op marktdynamieken schetste. Ondanks dat hij erkend wordt als een grote beer, gelooft Zeberg dat de S&P 500 en de Nasdaq all-time hoogtepunten zullen bereiken voordat de dreigende crash zich voordoet.

Hij suggereert een verrassende wending in sentiment, waarbij beren veranderen in stieren net voor de markten een historische neergang ervaren.

De basis voor de alarmerende voorspelling van Zeberg ligt in zijn analyse van verschillende economische indicatoren, waaronder de werkloosheidscijfers in de VS, de NAHB Housing Market Index en beursindices. Hij beweert dat het huidige economische landschap een spiegelbeeld is van de aanloop naar de crash van 1929, en benadrukt de ernst van de aanstaande ineenstorting.

Topvorming

Om de ernst van de situatie te benadrukken, voorspelt Zeberg een “Topvorming” in 2024, wat het hoogtepunt aangeeft voordat een langdurige periode van deflatoire inzinking volgt. In dit scenario voorziet hij een verpletterende slag voor de bullish investeerders terwijl de wereldeconomie ingrijpende tektonische verschuivingen ondergaat.

Cryptocurrencies, gelabeld als de riskantste activa in hun klasse, worden verwacht bijzonder kwetsbaar te zijn voor de aanstaande marktturbulentie.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)