s1254.jpg

Toptrader Henrik Zeberg deelt epische nieuwe Bitcoin-prijsvoorspelling

Bitcoin naar $120.000: Top Trader Henrik Zeberg Deelt Nieuwe Epische Bitcoin Prijsvoorspelling

De bekende handelaar en financieel marktanalist Henrik Zeberg heeft de cryptogemeenschap in beroering gebracht met zijn nieuwe epische Bitcoin prijsvoorspelling. Volgens Zeberg is Bitcoin begonnen aan een traject dat het naar $120.000 kan doen stijgen.

Bekend om zijn accurate voorspellingen, trekt de expert parallellen tussen de huidige marktomstandigheden en eerdere momenten in 2017 en 2020, waarbij hij een opvallende gelijkenis aanstipt in de huidige correctiefase. Met een optimistische toon speculeert hij dat de geschiedenis zich in 2024 zal herhalen, waarbij hij een bullish stijging van de waarde van Bitcoin verwacht.

Om zijn voorspelling te ondersteunen, presenteert Zeberg een gedetailleerde Bitcoin prijsgrafiek, waarin hij de patronen en belangrijke niveaus illustreert die zijn optimistische visie onderbouwen. De grafiek dient als een visuele weergave van de analyse van de handelaar, en biedt een uitgebreid overzicht van een potentieel opwaartse traject voor de leidende cryptocurrency.

Bron: Negentropic

Altcoin seizoen

Deze voorspelling volgt kort op de voorspelling van Zeberg over de dominantie van Bitcoin. Slechts een week eerder merkte hij een duidelijke ommekeer op in de RSI en MACD, wat wijst op een mogelijk hoogtepunt in de dominantie van Bitcoin. Ondanks dit, houdt Zeberg vol dat BTC nog steeds ruimte heeft voor opwaartse beweging in de komende maanden, wat het toneel zet voor een boeiende dynamiek tussen Bitcoin en altcoins.

In een onverwachte wending voorziet Zeberg een periode waarin altcoins BTC op de markt kunnen overtreffen. Hij anticipeert op een altcoin-seizoen en suggereert dat de door Bitcoin geleide rally overtroffen kan worden door altcoins, waarmee een fase van toegenomen bullishness en FOMO wordt ingeluid.

Als de geschiedenis zich herhaalt, kunnen crypto-enthousiastelingen getuige zijn van een opmerkelijke stijging naar $120.000, wat het landschap van de markt in de komende maanden zou hervormen.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)