s0729.jpg

VP van Ripple deelt enthousiasme over aanstaande functie van XRP Ledger: Details

Ripple VP Deelt Enthousiasme Voor Aankomende Functie van XRP Ledger: Details

Automated Market Maker (AMM) Mogelijkheden Toegevoegd aan XRP Ledger

In een tweet uit Ripple’s VP van Corporate Strategy & Operations, Emi Yoshikawa, spreekt zij haar enthousiasme uit voor de AMM-wijziging, die Automated Market Maker (AMM) capaciteiten toevoegt aan de XRP Ledger.

Yoshikawa deelt haar verwachtingen en refereert aan een tweet uit 2022 toen discussies over de AMM-wijzigingen voor het eerst werden gestart. De Ripple VP hoopt dat de AMM-wijziging volgende week wordt aangenomen door de XRPL-gemeenschap.

Yoshikawa gelooft dat de AMM-wijziging een “game-changer” zal zijn voor de XRP Ledger. De Ripple VP verklaarde toen dat als de AMM (Automated Market Maker) via een wijziging aan de XRP Ledger wordt toegevoegd, het waarschijnlijk de krachtigste DEX van CLOB en AMM gecombineerd zal worden en de liquiditeit aanzienlijk zal boosten.

Op 31 januari behaalde de AMM-wijziging een meerderheid en kan op het hoofdnetwerk geactiveerd worden als het twee weken lang steun van meer dan 80% van de vertrouwde validators behoudt. Als de steun onder de 80% valt, wordt de wijziging tijdelijk afgewezen en begint de periode van twee weken opnieuw.

Hoewel er veel opwinding is over de activering van de AMM-wijziging op XRP Ledger, zijn er ook zorgen over een kleine bug ontdekt door RippleX tijdens uitgebreide integratietests.

Het probleem betreft datgene dat meerdere AMM-transacties zou kunnen verhinderen om op dezelfde ledger uit te voeren. In alle gevallen was het gedrag van de AMM correct en het probleem had geen invloed op de stabiliteit van de ledger. Desalniettemin kan de oplossing het AMM-randgeval effect elimineren, zodat de AMM altijd functioneert zoals gepland.

RippleX verklaarde dat een oplossing is voorgesteld en wordt beoordeeld. Ripple CTO David Schwartz reageert op zorgen die geuit zijn met betrekking tot de AMM-wijziging, waarbij hij stelt dat “het bekend is hoe de bug te vermijden en de gevolgen van de bug zijn minimaal.”
Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)