24638.jpg

XRP-gemeenschap heeft geen behoefte aan vrede, beweert oprichter Cardano

Inhoudsopgave

In een recente AMA-sessie, hekelde Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, de XRP-gemeenschap voor wat hij beschrijft als een “relentless overwhelming campaign” op basis van misvattingen en onwaarheden.

“Er is geen verlangen naar vrede daar,” stelde Hoskinson. “Ze willen geen vrede omdat ze misschien niet voor een moment willen erkennen dat we langs elkaar heen praten,” voegde hij eraan toe.

De lang bestaande samenzweringstheorie beweert dat aanhangers van Ethereum mogelijk onterecht invloed hebben uitgeoefend op het besluit van de SEC om juridische stappen tegen XRP te ondernemen.

Geen bewijs

Gedurende zijn AMA deed Hoskinson herhaalde oproepen voor een verschuiving naar rationele discussie en op bewijs gebaseerde gesprekken met de XRP-gemeenschap.

“Je hebt geen bewijs, XRP-gemeenschap. Nul bewijs dat iemand de Amerikaanse overheid heeft omgekocht om jullie aan te vallen. Jullie hebben geen bewijs daarvan. Het is een samenzwering. Als je het hebt, toon het dan. Er zijn jaren voorbijgegaan. Niemand heeft het getoond,” beweerde hij.

Ook spoorde hij Ripple-leiders Brad Garlinghouse en David Schwartz aan om publiekelijk te erkennen dat de beschuldigingen ongegrond zijn. “Ik zou graag willen zien dat Brad en David Schwartz naar buiten komen en fysiek zeggen dat al die aanval op onze kant gebaseerd is op een leugen,” zei Hoskinson, waarbij hij het kernpunt van het geschil rechtstreeks aanpakte.

Het #ETHGate misverstand

Hoskinson heeft zijn standpunt over de #ETHGate controverse verduidelijkt. Hij benadrukte dat zijn opmerkingen sterk verkeerd zijn geïnterpreteerd door de XRP-gemeenschap. “Ik heb nooit gezegd dat #ETHGate niet is gebeurd. Ik zei dat het er niet toe doet,” legde hij uit, met het argument dat de focus op deze kwestie niet ter zake doet en niet productief is voor de rechtszaak die XRP tegenover de SEC heeft.

Hij ontleedde de samenzweringstheorieën die suggereren dat de SEC achter XRP aan ging vanwege onrechtmatige invloed, en bestempelde dergelijke beweringen als ongegrond zonder bewijs om ze te ondersteunen.

“Het is heel goed mogelijk dat iemand de SEC direct of indirect heeft omgekocht, wie weet, om Ethereum een vrijbrief te geven… Om te beweren dat ze ook achter XRP aangingen omdat iemand hen heeft omgekocht, is een samenzwering, en daar is geen bewijs van,” herhaalde hij.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)