s1258.jpg

XRP-gemeenschap teleurgesteld over prestaties, CEO van Flare geeft zijn mening

Als een langdurige aanhanger van XRP en een gepassioneerde vertegenwoordiger van de gemeenschap, is Yassin Mobarak er zeker van dat de situatie met XRPL niet zo dramatisch was, zelfs te midden van de juridische strijd tussen Ripple en de SEC. Hugo Philion, oprichter van Flare (FLR), wees op technologische oplossingen die mogelijk nuttig kunnen zijn.

XRP Ledger bekritiseerd door gemeenschapsenthousiast: Dit is waarom

Yassin Mobarak, XRP-enthousiast en investeerder, verklaarde dat hij nog nooit zoveel mensen binnen de XRP/Ripple-gemeenschap zo ontmoedigd, gefrustreerd en boos heeft gezien. Zijn alarmerende verklaring werd vandaag gedeeld, op 22 januari 2024. Ook vond hij wanhoop terug in de tweets van veel van zijn collega’s.

De situatie in de gemeenschap ziet er voor Mobarak zelfs erger uit in vergelijking met perioden waarin ze de rechtzaak tegen de SEC bevochten. Zoals eerder door U.Today gemeld, heeft de Amerikaanse rechtbank het merendeel van de beschuldigingen tegen Ripple en haar sleutelfunctionarissen afgewezen.

Het meeste van alles is hij teleurgesteld in de apathische prestaties van XRP te midden van andere altcoins die juist rallyden na goedkeuring van ETF’s in de VS:

Die visie van een beloofd land wordt nu verpletterd door de realiteit van de impotentie van $XRP; en door de golf die andere altcoins meeneemt terwijl $XRP langzaam verdrinkt.

Hugo Philion, CEO en oprichter van Flare (FLR), een door Ripple ondersteunde EVM-compatibele layer-1 blockchain, is er zeker van dat deze status-quo alleen veranderd kan worden door de introductie van programmeerbaarheid van XRPL:

XRP zal pas ter sprake komen wanneer mensen ermee kunnen bouwen.

Dit kan op zijn beurt worden bereikt door Flare, Hooks en activatie van sidechain bovenop XRP Ledger.

XRP of MYRO? Fans van Solana meme coins hebben het antwoord

Philion en zijn volgers waren het erover eens dat er eerder te veel “hopium” en focus op gemeenschapsopwinding in XRP Ledger was.

Intussen missen supporters van andere verhalen nooit een kans om de voordelen van hun producten te benadrukken. Een pseudonieme enthousiast van Solana (SOL) meme coin Myro (MYRO) stelde dat meme coins op de middellange termijn misschien wel gunstiger kunnen zijn dan het bezitten van XRP.

Yassin Mobarak beantwoordde dat de these van MYRO “logisch” voor hem is.

XRP wordt verhandeld voor $0.53; het token verloor ’s nachts 3,5% van zijn waarde.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)