44826.jpg

XRP Kan Een Stablecoin Worden, Zegt Elon Musk’s AI Grok

Inhoudsopgave

Twittergebruiker “Digital PerspectivesPermaBull,” een XRP-enthousiasteling met 158.100 volgers, heeft de resultaten gedeeld van een recente “conversatie” met de Grok AI chatbot die draait op het X netwerk beschikbaar voor Premium+ gebruikers.

Hij had met Grok gesproken over zijn favoriete cryptocurrency, XRP, met de vraag of het in de toekomst een stablecoin kan worden.

Zo kan XRP een stablecoin worden volgens Grok

De door Elon Musk’s recent opgerichte xAI startup gelanceerde AI chatbot gelooft dat XRP omgezet kan worden in een stablecoin met behulp van Automated Market Makers (AMMs); zij zouden werken als stabilisatiemechanisme, gebruikmakend van USDC of een andere vergelijkbare stablecoin.

AMMs zullen de XRP-voorraad beheren om ervoor te zorgen dat de munt een stabiele waarde heeft via een liquiditeitspool, die zowel XRP als USDC zal bevatten. Wanneer de XRP prijs boven de doelwaarde uitstijgt, zou een AMM XRP verkopen voor USDC om de prijs te verlagen (door het verhogen van de XRP-voorraad). Wanneer de XRP prijs onder de doelwaarde daalt, zal het XRP kopen met USDC om de voorraad te verminderen en de prijs op te drijven, volgens de lay-outs van Grok.

Dit kan een “game changer” zijn, concludeerde “Digital PerspectivesPermaBull”.

Bedrock-oprichter betwijfelt xAI potentieel vergeleken met OpenAI

Toen hij deze week op het Squawk Box programma verscheen, werd Bedrock-oprichter Geoff Lewis gevraagd naar de situatie tussen Elon Musk en OpenAI, toen de eerste het bedrijf begin 2023 beschuldigde van “wokeness”.

Presentator Andrew Sorkin herinnerde het publiek eraan dat Elon Musk in 2015 zijn eigen geld in OpenAI investeerde, maar toen het bestuur verliet toen het bedrijf besloot om van een non-profitorganisatie naar een winstgevend bedrijf over te schakelen.

Lewis gelooft dat OpenAI nu een leider is in de AI-industrie met zijn innovatieve ChatGPT-bot, die al de helft van de actieve gebruikersbasis van het X platform heeft. Hij begrijpt dat Musk misschien een beetje van streek is, maar hij vraagt zich af of de xAI startup die onlangs is gelanceerd door de baas van X daadwerkelijk kan concurreren met OpenAI, om grote winsten te maken en een nieuwe aanpak voor het gebruik van AI-chatbots te bieden.

Bovendien wees Lewis erop, OpenAI heeft een stabiel partnerschap met Microsoft, en ze gaan hun aanwezigheid op de AI-markt de komende jaren agressief uitbreiden. Voor Musk wordt dat moeilijk te verslaan.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)