43673.jpg

XRP Ledger Zag Deze Twee Verrassende Groeitrends Richting 2024: Details

Opvallende Groeitrends in XRP Ledger Tegen Einde 2024: Details

Thomas Silkjaer, hoofd van analyse en naleving bij XRPL Foundation, heeft interessante trends gesuggereerd die werden gezien voor de XRP Ledger richting het einde van 2023.

Silkjaer publiceerde een grafiek die het aantal geïmporteerde accounts en de hoeveelheid XRP laat zien. Opvallend was een significante piek in deze twee statistieken vanaf half december.

De toename in geïmporteerde accounts volgt op ontwikkelingen die plaatsvonden in het XRP Ledger-ecosysteem aan het einde van 2023.

Rond half december kondigde Wietse Wind, een XRP Ledger-developer, aan dat om bestaande XRPL-accounteigenaren te laten experimenteren op Xahau, het activeren van een account op Xahau met hetzelfde XRPL-account (dezelfde r-adres) zou resulteren in een 2 XAH saldo. Dit zou gebruikers vereisen om hun XRPL-adres te importeren naar Xahau.

Tegelijkertijd in december werd de Xumm/Xaman 2.6.0-versie vrijgegeven, die ondersteuning voor meerdere netwerken bood tussen XRPL en Xahau, en het voor gebruikers mogelijk maakte om gemakkelijk tussen netwerken te wisselen met hetzelfde r-adres.

XRPScan, een XRP Ledger-verkenner, lanceerde ook een nieuwe xApp die gebruikers in staat stelde om hun XRPL-account te importeren in Xahau en gratis 2 XAH te krijgen.

Xahau is een slim contract-zijketen van het XRPL-ecosysteem die XRPL-capaciteiten integreert en tegelijkertijd slimme contracten mogelijk maakt. Xahau wordt beveiligd door zijn native token, Xahau XRP (XAH).

On-chain data toont een toename in het volume van XRP-verbrandingen sinds half december omdat meer gebruikers ervoor kiezen om de Xahau-zijketen te gebruiken.

Afgezien daarvan ervoer XRPL pieken in verschillende statistieken, die de netwerkactiviteit weerspiegelden naarmate 2024 naderde. Het aantal nieuw gecreëerde accounts schoot omhoog naar een hoogte van 20,183 op 26 december.

Zoals gemeld, bereikte XRP Ledger (XRPL) een all-time high van 6,8 miljoen transacties per dag op 30 december. In november 2021 was het vorige hoogtepunt bijna 5 miljoen transacties per dag.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)