s1261.jpg

XRP straalt groen te midden van een markttegenslag van 2,9 miljard dollar

De Uitdagingen van Digitale Asset Investeringsproducten

In het licht van een uitdagende week voor investeringsproducten in digitale assets, komt XRP naar voren als een enkel baken van positiviteit, wat veerkracht toont in de volatiele markt. Uit het meest recente wekelijkse rapport van Coinshares blijkt een tegenslag met kleine uitstromen die in totaal $21 miljoen bedragen over de gehele lijn van digitale assets, in het bijzonder wordt dit gevoeld bij de duurdere uitgevers in de VS.

Sinds de lancering van spot-gebaseerde ETF’s op 11 januari 2024 hebben de gevestigde spelers een flinke klap gekregen met $2,9 miljard aan uitstromen.

Echter, te midden van de somberheid, presenteert het rapport een lichtpuntje. De data toont een opmerkelijke instroom van meer dan een half miljoen dollar in investeringsproducten, met name die gericht op de populaire cryptocurrency XRP. Deze digitale asset staat als enige alternatief voor Bitcoin met een positieve kapitaalinstroom, met een indrukwekkende $4 miljoen sinds het begin van het jaar.

Bron: CoinShares

De Grote Klap

De grootste klap in de markt kwam door de beslissing van Grayscale om zijn Bitcoin-bezittingen vanuit het GBTC trust te verkopen, wat bijdroeg aan de algehele teruggang. Zelfs met de introductie van nieuwe ETF’s, die sinds hun lancering $4,13 miljard aan instromen vergaarden, waren zij niet in staat de verliezen van de duurdere gevestigde ETP’s te compenseren.

Beleggers maakten gebruik van de recente prijszwakte om te kapitaliseren met producten die zich richten op short gaan op Bitcoin, met daar instromen en kleine uitstromen van $25 miljoen voor Bitcoin zelf.

Terwijl het digitale asset landschap door uitdagingen navigeert, onderstrepen de veerkracht en positieve kapitaalinstroom van XRP de aantrekkingskracht ervan onder investeerders.

Bron

Laatste nieuwe cryptoartikels

45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →
45202.jpg

Dogecoin (DOGE) Riskante EMA-Crossing Nadert, Cardano (ADA) Benadert Hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) Onthult Verborgen Potentieel

Aanstaande EMA-kruising rond Dogecoin (DOGE) riskant, Cardano (ADA) nadert hoogtepunt van 2023, Solana (SOL) toont verborgen potentieel Cover afbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen van ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)