cryptovaluta detail cryptosite

Ambire AdEx (ADX)

Ambire AdEx (ADX)

Ambire AdEx (ADX) is een gedecentraliseerd advertentieplatform dat gebruik maakt van blockchain-technologie. Het platform is ontworpen om de problemen op te lossen die gepaard gaan met traditionele advertenties, zoals fraude, gebrek aan transparantie en hoge kosten.

Hoe werkt het?

ADX maakt gebruik van slimme contracten op de Ethereum-blockchain om transacties tussen adverteerders en uitgevers te vergemakkelijken. Adverteerders kunnen hun advertenties op het platform plaatsen en uitgevers kunnen deze advertenties weergeven op hun websites of apps. Het platform maakt gebruik van een uniek systeem voor het bijhouden van advertentieprestaties, waardoor adverteerders en uitgevers inzicht krijgen in de effectiviteit van hun advertenties.

Voordelen van Ambire AdEx

Een van de belangrijkste voordelen van Ambire AdEx is de transparantie die het biedt. Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie om alle transacties en gegevens op te slaan, waardoor het voor iedereen toegankelijk en controleerbaar is. Dit vermindert het risico op fraude en verhoogt de betrouwbaarheid van het platform.

Bovendien zijn de kosten van het gebruik van Ambire AdEx veel lager dan die van traditionele advertentieplatforms. Dit komt omdat het platform geen tussenpersonen heeft en alle transacties direct tussen adverteerders en uitgevers plaatsvinden.

Toekomst van Ambire AdEx

Ambire AdEx heeft een veelbelovende toekomst, omdat het een oplossing biedt voor de problemen die gepaard gaan met traditionele advertenties. Het platform heeft al een aantal grote partners aangetrokken, waaronder de populaire webbrowser Brave. Bovendien heeft het team achter Ambire AdEx plannen om het platform verder te ontwikkelen en uit te breiden, waardoor het nog meer waarde kan bieden aan adverteerders en uitgevers.

← Terug naar overzicht

Ambire AdEx (ADX) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)