cryptovaluta detail cryptosite

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) is een blockchain-gebaseerd spel dat is ontwikkeld door Sky Mavis. Het spel is gebaseerd op het concept van non-fungible tokens (NFT’s) en maakt gebruik van de Ethereum-blockchain. Het doel van het spel is om digitale wezens genaamd Axies te verzamelen, te fokken en te trainen om te vechten tegen andere spelers.

Hoe werkt Axie Infinity?

Axie Infinity is een spel dat wordt gespeeld op de Ethereum-blockchain. Spelers kunnen Axies kopen en verkopen op de Axie Marketplace, waar de prijzen worden bepaald door vraag en aanbod. Axies zijn NFT’s, wat betekent dat elke Axie uniek is en niet kan worden vervangen door een ander object van dezelfde waarde.

Spelers kunnen hun Axies trainen en upgraden om ze sterker te maken voor gevechten tegen andere spelers. Het spel maakt gebruik van een turn-based gevechtssysteem waarbij spelers hun Axies strategisch moeten inzetten om de tegenstander te verslaan.

Wat is de waarde van AXS?

AXS is de native cryptocurrency van Axie Infinity en wordt gebruikt als betaalmiddel voor in-game items en diensten. Spelers kunnen AXS verdienen door het spel te spelen en door deel te nemen aan het governance-systeem van Axie Infinity.

De waarde van AXS wordt bepaald door vraag en aanbod op de cryptocurrency-markten. De prijs van AXS is de afgelopen maanden sterk gestegen vanwege de populariteit van het spel en de groeiende vraag naar NFT’s.

Conclusie

Axie Infinity is een innovatief blockchain-gebaseerd spel dat gebruik maakt van NFT’s en de Ethereum-blockchain. Het spel heeft een groeiende gemeenschap van spelers en heeft de aandacht getrokken van investeerders vanwege de stijgende waarde van AXS. Axie Infinity is een interessant voorbeeld van hoe blockchain-technologie kan worden toegepast in de gaming-industrie.

← Terug naar overzicht

Axie Infinity (AXS) koers

Axie Infinity (AXS) kopen

Koop Axie Infinity (AXS) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)