cryptovaluta detail cryptosite

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS) is een blockchain-gebaseerd spel dat is ontwikkeld door Sky Mavis. Het spel is gebaseerd op het concept van non-fungible tokens (NFT’s) en maakt gebruik van de Ethereum-blockchain. Het doel van het spel is om digitale wezens genaamd Axies te verzamelen, te fokken en te trainen om te vechten tegen andere spelers.

Hoe werkt Axie Infinity?

Axie Infinity is een spel dat wordt gespeeld op de Ethereum-blockchain. Spelers kunnen Axies kopen en verkopen op de Axie Marketplace, waar de prijzen worden bepaald door vraag en aanbod. Axies zijn NFT’s, wat betekent dat elke Axie uniek is en niet kan worden vervangen door een ander object van dezelfde waarde.

Spelers kunnen hun Axies trainen en upgraden om ze sterker te maken voor gevechten tegen andere spelers. Het spel maakt gebruik van een turn-based gevechtssysteem waarbij spelers hun Axies strategisch moeten inzetten om de tegenstander te verslaan.

Wat is de waarde van AXS?

AXS is de native cryptocurrency van Axie Infinity en wordt gebruikt als betaalmiddel voor in-game items en diensten. Spelers kunnen AXS verdienen door het spel te spelen en door deel te nemen aan het governance-systeem van Axie Infinity.

De waarde van AXS wordt bepaald door vraag en aanbod op de cryptocurrency-markten. De prijs van AXS is de afgelopen maanden sterk gestegen vanwege de populariteit van het spel en de groeiende vraag naar NFT’s.

Conclusie

Axie Infinity is een innovatief blockchain-gebaseerd spel dat gebruik maakt van NFT’s en de Ethereum-blockchain. Het spel heeft een groeiende gemeenschap van spelers en heeft de aandacht getrokken van investeerders vanwege de stijgende waarde van AXS. Axie Infinity is een interessant voorbeeld van hoe blockchain-technologie kan worden toegepast in de gaming-industrie.

← Terug naar overzicht

Axie Infinity (AXS) koers

Axie Infinity (AXS) kopen

Koop Axie Infinity (AXS) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

43648.jpg

Arbitrum overtreft Ethereum in DEX-volume

Inhoudsopgave Veranderend landschap van DEX-volume Afnemende dominantie van Ethereum De Layer-2 schaaloplossing Arbitrum heeft Ethereum ingehaald qua volume van gedecentraliseerde exchanges (DEX). De laatste cijfers ...
Lees meer →
43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

“`html Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld ...
Lees meer →
s0573 0.jpg

XRP-prijs nadert belangrijk horizontaal steunniveau

Inhoud Begrijpen van horizontale ondersteuning Een dag in het rood Een recente waarschuwing van 100eyes Crypto Scanner belichtte een kritiek moment voor Ripple-gerelateerde XRP. De ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)