cryptovaluta detail cryptosite

Basic Attention Token (BAT)

Introductie

Basic Attention Token (BAT) is een cryptocurrency die is ontworpen om de manier waarop digitale advertenties werken te veranderen. Het is een open-source, gedecentraliseerd platform dat is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het doel van BAT is om een ​​nieuw advertentiemodel te creëren dat de privacy van gebruikers beschermt en hen beloont voor hun aandacht.

Hoe werkt het?

BAT werkt door middel van een driepartijenmodel dat bestaat uit adverteerders, uitgevers en gebruikers. Adverteerders betalen uitgevers in BAT om hun advertenties op hun websites te plaatsen. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om advertenties te bekijken en worden beloond met BAT voor hun aandacht. Uitgevers kunnen BAT gebruiken om hun inhoud te promoten en te monetariseren.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van BAT is dat het de privacy van gebruikers beschermt. In plaats van persoonlijke gegevens te delen met adverteerders, kunnen gebruikers ervoor kiezen om anoniem te blijven en toch beloond te worden voor hun aandacht. Bovendien kunnen uitgevers meer inkomsten genereren door BAT te gebruiken in plaats van traditionele advertentiemodellen.

Toepassingen

BAT heeft verschillende toepassingen, waaronder het belonen van gebruikers voor het bekijken van advertenties, het promoten van inhoud en het betalen voor premium inhoud. Het kan ook worden gebruikt om donaties te doen aan uitgevers en om te betalen voor digitale producten en diensten.

Conclusie

Basic Attention Token is een innovatieve cryptocurrency die de manier waarop digitale advertenties werken wil veranderen. Door gebruikers te belonen voor hun aandacht en de privacy van gebruikers te beschermen, heeft BAT het potentieel om de advertentie-industrie te transformeren.

← Terug naar overzicht

Basic Attention Token (BAT) koers

Basic Attention Token (BAT) kopen

Koop Basic Attention Token (BAT) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)