cryptovaluta detail cryptosite

Binance Coin (BNB)

Introductie van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) is een cryptocurrency die is uitgegeven door de Binance Exchange. Het is een van de meest populaire cryptocurrencies ter wereld en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het betalen van transactiekosten op de Binance Exchange, het kopen van andere cryptocurrencies en het deelnemen aan Initial Coin Offerings (ICO’s).

Geschiedenis van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) werd in juli 2017 uitgegeven door de Binance Exchange als onderdeel van hun Initial Coin Offering (ICO). De ICO was een groot succes en Binance haalde meer dan $15 miljoen op in minder dan 20 dagen. Sindsdien is de waarde van Binance Coin gestaag gestegen en is het uitgegroeid tot een van de meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld.

Gebruik van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) wordt voornamelijk gebruikt voor het betalen van transactiekosten op de Binance Exchange. Door Binance Coin te gebruiken in plaats van andere cryptocurrencies of fiat-valuta’s, kunnen gebruikers kortingen krijgen op hun transactiekosten. Bovendien kunnen gebruikers Binance Coin gebruiken om andere cryptocurrencies te kopen op de Binance Exchange en deelnemen aan ICO’s die worden aangeboden op het platform.

Technologie achter Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en maakt gebruik van het ERC-20-tokenprotocol. Dit betekent dat Binance Coin kan worden opgeslagen in elke Ethereum-compatibele wallet. Binance heeft ook zijn eigen blockchain gelanceerd, de Binance Chain, waarop Binance Coin kan worden overgedragen en opgeslagen.

Toekomst van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) heeft een veelbelovende toekomst, aangezien de Binance Exchange blijft groeien en uitbreiden. Binance heeft plannen aangekondigd om zijn eigen gedecentraliseerde exchange te lanceren, waar Binance Coin ook een belangrijke rol zal spelen. Bovendien heeft Binance aangekondigd dat het van plan is om Binance Coin te gebruiken als de native token voor zijn toekomstige blockchain-projecten. Dit zou de vraag naar Binance Coin kunnen vergroten en de waarde ervan kunnen verhogen.

← Terug naar overzicht

Binance Coin (BNB) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

unnamed 11.jpg

Shiba Inu (SHIB) Prijs Zal Cruciaal Steunniveau Bereiken

Shiba Inu (SHIB) Koers Nadert Cruciaal Steunniveau Coverafbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen die door onze schrijvers worden uitgedrukt zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de ...
Lees meer →
43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)