cryptovaluta detail cryptosite

Binance Coin (BNB)

Introductie van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) is een cryptocurrency die is uitgegeven door de Binance Exchange. Het is een van de meest populaire cryptocurrencies ter wereld en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het betalen van transactiekosten op de Binance Exchange, het kopen van andere cryptocurrencies en het deelnemen aan Initial Coin Offerings (ICO’s).

Geschiedenis van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) werd in juli 2017 uitgegeven door de Binance Exchange als onderdeel van hun Initial Coin Offering (ICO). De ICO was een groot succes en Binance haalde meer dan $15 miljoen op in minder dan 20 dagen. Sindsdien is de waarde van Binance Coin gestaag gestegen en is het uitgegroeid tot een van de meest waardevolle cryptocurrencies ter wereld.

Gebruik van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) wordt voornamelijk gebruikt voor het betalen van transactiekosten op de Binance Exchange. Door Binance Coin te gebruiken in plaats van andere cryptocurrencies of fiat-valuta’s, kunnen gebruikers kortingen krijgen op hun transactiekosten. Bovendien kunnen gebruikers Binance Coin gebruiken om andere cryptocurrencies te kopen op de Binance Exchange en deelnemen aan ICO’s die worden aangeboden op het platform.

Technologie achter Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en maakt gebruik van het ERC-20-tokenprotocol. Dit betekent dat Binance Coin kan worden opgeslagen in elke Ethereum-compatibele wallet. Binance heeft ook zijn eigen blockchain gelanceerd, de Binance Chain, waarop Binance Coin kan worden overgedragen en opgeslagen.

Toekomst van Binance Coin (BNB)

Binance Coin (BNB) heeft een veelbelovende toekomst, aangezien de Binance Exchange blijft groeien en uitbreiden. Binance heeft plannen aangekondigd om zijn eigen gedecentraliseerde exchange te lanceren, waar Binance Coin ook een belangrijke rol zal spelen. Bovendien heeft Binance aangekondigd dat het van plan is om Binance Coin te gebruiken als de native token voor zijn toekomstige blockchain-projecten. Dit zou de vraag naar Binance Coin kunnen vergroten en de waarde ervan kunnen verhogen.

← Terug naar overzicht

Binance Coin (BNB) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)