cryptovaluta detail cryptosite

Celer Network (CELR)

Celer Network (CELR)

Celer Network is een blockchain-gebaseerd platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en snelheid van transacties op de blockchain. Het platform maakt gebruik van state channel-technologie om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken.

State Channels

State channels zijn een manier om transacties off-chain uit te voeren, wat betekent dat ze niet op de blockchain worden geregistreerd. In plaats daarvan worden transacties tussen twee partijen uitgevoerd via een tijdelijk kanaal dat buiten de blockchain bestaat. Dit maakt snelle en goedkope transacties mogelijk, omdat er geen wachttijd of transactiekosten zijn die normaal gesproken gepaard gaan met transacties op de blockchain.

CelerX

CelerX is een gamingplatform dat is gebouwd op het Celer Network. Het platform maakt gebruik van state channel-technologie om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken voor in-game aankopen en weddenschappen. Het platform biedt ook een SDK (Software Development Kit) waarmee ontwikkelaars hun eigen games kunnen bouwen op het Celer Network.

CELR-token

CELR is de native token van het Celer Network. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk en als beloning voor gebruikers die bijdragen aan de beveiliging en schaalbaarheid van het netwerk. Het totale aanbod van CELR is beperkt tot 10 miljard tokens.

Conclusie

Celer Network is een veelbelovend platform dat zich richt op het verbeteren van de schaalbaarheid en snelheid van transacties op de blockchain. Met behulp van state channel-technologie en een focus op gaming, heeft het platform het potentieel om een belangrijke speler te worden in de blockchain-industrie.

← Terug naar overzicht

Celer Network (CELR) koers

Celer Network (CELR) kopen

Koop Celer Network (CELR) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)