cryptovaluta detail cryptosite

FTX Token (FTT)

Introductie

FTX Token (FTT) is een cryptocurrency die is uitgegeven door FTX, een cryptocurrency-derivatenbeurs. FTX is opgericht in 2019 en heeft sindsdien snel aan populariteit gewonnen vanwege zijn innovatieve producten en diensten.

Doel van FTT

Het doel van FTT is om een ​​ecosysteem te creëren waarin gebruikers kunnen profiteren van kortingen op handelskosten, toegang hebben tot exclusieve producten en diensten en kunnen deelnemen aan het bestuur van de FTX-beurs.

Gebruik van FTT

FTT kan worden gebruikt om handelskosten te betalen op de FTX-beurs. Gebruikers die FTT bezitten, kunnen profiteren van kortingen op handelskosten, afhankelijk van het aantal FTT-tokens dat ze bezitten. Bovendien kunnen FTT-houders deelnemen aan het bestuur van de FTX-beurs door te stemmen op belangrijke beslissingen.

Tokenomics

Er zijn in totaal 350 miljoen FTT-tokens uitgegeven. Van deze tokens is 33% in handen van het FTX-team, 33% is verkocht tijdens de initiële muntaanbieding (ICO) en 34% is gereserveerd voor toekomstige uitgiften en beloningen.

De prijs van FTT wordt bepaald door vraag en aanbod op de FTX-beurs en andere cryptocurrency-beurzen waar FTT wordt verhandeld.

Conclusie

FTT is een cryptocurrency die is uitgegeven door FTX, een cryptocurrency-derivatenbeurs. Het doel van FTT is om een ​​ecosysteem te creëren waarin gebruikers kunnen profiteren van kortingen op handelskosten, toegang hebben tot exclusieve producten en diensten en kunnen deelnemen aan het bestuur van de FTX-beurs. FTT kan worden gebruikt om handelskosten te betalen op de FTX-beurs en de prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.

← Terug naar overzicht

FTX Token (FTT) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →
43661.jpg

Mysterie van de Satoshi Bitcoin (BTC) Wallet: Transactie van $1.19 Miljoen Geregistreerd

“`html Inhoud Satoshi Nakamoto walletadres ontvangt $1,19 miljoen: Wat we weten Wie is de geheimzinnige Satoshi-tegenpartij? Bitcoiners speculeren of de overdracht een dure fout was, ...
Lees meer →
43670.jpg

XRP toont ‘Death Cross’ op korte termijn grafieken, waarom dat niet zorgwekkend is

Een onheilspellend klinkend technisch patroon is verschenen op de korte termijn grafieken van XRP, namelijk de één-uurs en vier-uurs prijsgrafieken. De Simple Moving Average (SMA) ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)