cryptovaluta detail cryptosite

FTX Token (FTT)

Introductie

FTX Token (FTT) is een cryptocurrency die is uitgegeven door FTX, een cryptocurrency-derivatenbeurs. FTX is opgericht in 2019 en heeft sindsdien snel aan populariteit gewonnen vanwege zijn innovatieve producten en diensten.

Doel van FTT

Het doel van FTT is om een ​​ecosysteem te creëren waarin gebruikers kunnen profiteren van kortingen op handelskosten, toegang hebben tot exclusieve producten en diensten en kunnen deelnemen aan het bestuur van de FTX-beurs.

Gebruik van FTT

FTT kan worden gebruikt om handelskosten te betalen op de FTX-beurs. Gebruikers die FTT bezitten, kunnen profiteren van kortingen op handelskosten, afhankelijk van het aantal FTT-tokens dat ze bezitten. Bovendien kunnen FTT-houders deelnemen aan het bestuur van de FTX-beurs door te stemmen op belangrijke beslissingen.

Tokenomics

Er zijn in totaal 350 miljoen FTT-tokens uitgegeven. Van deze tokens is 33% in handen van het FTX-team, 33% is verkocht tijdens de initiële muntaanbieding (ICO) en 34% is gereserveerd voor toekomstige uitgiften en beloningen.

De prijs van FTT wordt bepaald door vraag en aanbod op de FTX-beurs en andere cryptocurrency-beurzen waar FTT wordt verhandeld.

Conclusie

FTT is een cryptocurrency die is uitgegeven door FTX, een cryptocurrency-derivatenbeurs. Het doel van FTT is om een ​​ecosysteem te creëren waarin gebruikers kunnen profiteren van kortingen op handelskosten, toegang hebben tot exclusieve producten en diensten en kunnen deelnemen aan het bestuur van de FTX-beurs. FTT kan worden gebruikt om handelskosten te betalen op de FTX-beurs en de prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.

← Terug naar overzicht

FTX Token (FTT) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)