cryptovaluta detail cryptosite

Gas (GAS)

Wat is Gas (GAS)?

Gas (GAS) is een cryptocurrency die is ontwikkeld door NEO, een blockchain-platform dat is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen. Gas is de brandstof die wordt gebruikt om transacties op het NEO-netwerk te verwerken en te valideren.

Hoe werkt Gas (GAS)?

Het NEO-netwerk werkt op een vergelijkbare manier als Ethereum, waarbij slimme contracten worden gebruikt om gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Gas wordt gebruikt om deze slimme contracten uit te voeren en te valideren. Het is vergelijkbaar met de manier waarop benzine wordt gebruikt om een auto te laten rijden.

Het NEO-netwerk heeft twee verschillende tokens: NEO en GAS. NEO is vergelijkbaar met aandelen in het NEO-netwerk en geeft de houder stemrecht en dividenduitkeringen. GAS is de valuta die wordt gebruikt om transacties op het netwerk te verwerken en te valideren.

Wat zijn de voordelen van Gas (GAS)?

Een van de voordelen van Gas is dat het een stabiele valuta is die niet onderhevig is aan de volatiliteit van andere cryptocurrencies. Dit komt omdat Gas wordt gebruikt als brandstof voor het NEO-netwerk en niet als een speculatieve investering.

Een ander voordeel van Gas is dat het een schaalbare oplossing biedt voor het verwerken van transacties op het NEO-netwerk. Het gebruik van Gas zorgt ervoor dat het netwerk snel en efficiënt kan werken, zelfs bij een hoog volume van transacties.

Conclusie

Gas is een belangrijk onderdeel van het NEO-netwerk en biedt een stabiele en schaalbare oplossing voor het verwerken van transacties. Het is een belangrijke valuta voor iedereen die gedecentraliseerde applicaties wil bouwen op het NEO-platform.

← Terug naar overzicht

Gas (GAS) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43648.jpg

Arbitrum overtreft Ethereum in DEX-volume

Inhoudsopgave Veranderend landschap van DEX-volume Afnemende dominantie van Ethereum De Layer-2 schaaloplossing Arbitrum heeft Ethereum ingehaald qua volume van gedecentraliseerde exchanges (DEX). De laatste cijfers ...
Lees meer →
43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

“`html Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld ...
Lees meer →
s0573 0.jpg

XRP-prijs nadert belangrijk horizontaal steunniveau

Inhoud Begrijpen van horizontale ondersteuning Een dag in het rood Een recente waarschuwing van 100eyes Crypto Scanner belichtte een kritiek moment voor Ripple-gerelateerde XRP. De ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)