cryptovaluta detail cryptosite

Gas (GAS)

Wat is Gas (GAS)?

Gas (GAS) is een cryptocurrency die is ontwikkeld door NEO, een blockchain-platform dat is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen. Gas is de brandstof die wordt gebruikt om transacties op het NEO-netwerk te verwerken en te valideren.

Hoe werkt Gas (GAS)?

Het NEO-netwerk werkt op een vergelijkbare manier als Ethereum, waarbij slimme contracten worden gebruikt om gedecentraliseerde applicaties te bouwen. Gas wordt gebruikt om deze slimme contracten uit te voeren en te valideren. Het is vergelijkbaar met de manier waarop benzine wordt gebruikt om een auto te laten rijden.

Het NEO-netwerk heeft twee verschillende tokens: NEO en GAS. NEO is vergelijkbaar met aandelen in het NEO-netwerk en geeft de houder stemrecht en dividenduitkeringen. GAS is de valuta die wordt gebruikt om transacties op het netwerk te verwerken en te valideren.

Wat zijn de voordelen van Gas (GAS)?

Een van de voordelen van Gas is dat het een stabiele valuta is die niet onderhevig is aan de volatiliteit van andere cryptocurrencies. Dit komt omdat Gas wordt gebruikt als brandstof voor het NEO-netwerk en niet als een speculatieve investering.

Een ander voordeel van Gas is dat het een schaalbare oplossing biedt voor het verwerken van transacties op het NEO-netwerk. Het gebruik van Gas zorgt ervoor dat het netwerk snel en efficiënt kan werken, zelfs bij een hoog volume van transacties.

Conclusie

Gas is een belangrijk onderdeel van het NEO-netwerk en biedt een stabiele en schaalbare oplossing voor het verwerken van transacties. Het is een belangrijke valuta voor iedereen die gedecentraliseerde applicaties wil bouwen op het NEO-platform.

← Terug naar overzicht

Gas (GAS) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)