cryptovaluta detail cryptosite

Harmony (ONE)

Introductie

Harmony (ONE) is een blockchain-protocol dat is ontworpen om de schaalbaarheid en snelheid van transacties te verbeteren. Het is opgericht in 2018 door een team van ervaren ondernemers en ingenieurs en heeft als doel om een gedecentraliseerd netwerk te creëren dat kan concurreren met de snelheid en efficiëntie van gecentraliseerde systemen.

Technologie

Harmony maakt gebruik van een Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme, wat betekent dat validators worden gekozen op basis van hun aandeel in de munt. Dit vermindert de energie-intensiteit van het netwerk en maakt het mogelijk om meer transacties per seconde te verwerken dan bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum.

Het protocol maakt ook gebruik van sharding, wat betekent dat het netwerk is opgedeeld in kleinere deelnetwerken die parallel kunnen werken. Dit verhoogt de schaalbaarheid van het netwerk en vermindert de kans op congestie.

Toepassingen

Harmony heeft verschillende toepassingen, waaronder:

– Decentrale financiën (DeFi): Harmony ondersteunt verschillende DeFi-toepassingen, waaronder gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX) en leningprotocollen.

– Gaming: Harmony heeft een gamingplatform ontwikkeld dat gebruikmaakt van blockchain-technologie om transacties en eigendom van in-game items te beheren.

– Identiteitsbeheer: Harmony heeft een identiteitsbeheerprotocol ontwikkeld dat gebruikers in staat stelt om hun identiteit te beheren en te verifiëren zonder tussenkomst van derden.

Tokenomics

Harmony heeft een totaal aanbod van 12,6 miljard munten, waarvan er momenteel ongeveer 9,5 miljard in omloop zijn. Het team heeft een inflatiepercentage van 3% per jaar vastgesteld om de groei van het netwerk te ondersteunen.

De munt wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk en als beloning voor validators die bijdragen aan de beveiliging en werking van het netwerk.

Conclusie

Harmony is een veelbelovend blockchain-protocol dat zich richt op schaalbaarheid en snelheid. Met zijn gebruik van PoS en sharding, evenals zijn verschillende toepassingen, heeft het de potentie om een belangrijke speler te worden in de blockchain-industrie.

← Terug naar overzicht

Harmony (ONE) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)