cryptovaluta detail cryptosite

Hedera Hashgraph (HBAR)

Introductie

Hedera Hashgraph (HBAR) is een gedistribueerd grootboekplatform dat is ontworpen om snelle, veilige en efficiënte transacties mogelijk te maken. Het platform is gebaseerd op de Hashgraph-consensusalgoritme, dat bekend staat om zijn hoge doorvoer en lage latentie.

Technologie

Het Hashgraph-consensusalgoritme is ontworpen om een ​​hoge doorvoer en lage latentie te bieden, waardoor het geschikt is voor toepassingen die snelle transacties vereisen. Het algoritme maakt gebruik van een combinatie van asynchrone Byzantijnse fouttolerantie en virtuele stembureaus om consensus te bereiken.

Het platform maakt gebruik van een combinatie van proof-of-stake en proof-of-work om de veiligheid van het netwerk te waarborgen. Het proof-of-stake-mechanisme wordt gebruikt om deelnemers te selecteren die transacties valideren en nieuwe blokken aan het grootboek toevoegen. Het proof-of-work-mechanisme wordt gebruikt om het netwerk te beschermen tegen aanvallen.

Toepassingen

Het Hedera Hashgraph-platform is ontworpen om een ​​breed scala aan toepassingen te ondersteunen, waaronder financiële diensten, supply chain management, gaming en sociale netwerken. Het platform biedt een hoge doorvoer en lage latentie, waardoor het geschikt is voor toepassingen die snelle transacties vereisen.

Het platform biedt ook een reeks ontwikkeltools en -diensten, waaronder SDK’s, API’s en smart contract-ondersteuning. Dit maakt het gemakkelijk voor ontwikkelaars om applicaties te bouwen en te implementeren op het Hedera Hashgraph-platform.

HBAR-token

Het HBAR-token wordt gebruikt als de native cryptocurrency van het Hedera Hashgraph-platform. Het wordt gebruikt om transacties te valideren en nieuwe blokken aan het grootboek toe te voegen. Het token kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot verschillende diensten en functies op het platform.

Het HBAR-token is beschikbaar op verschillende cryptocurrency-uitwisselingen en kan worden verhandeld tegen andere cryptocurrencies en fiat-valuta’s. Het token heeft een beperkte totale voorraad van 50 miljard tokens.

← Terug naar overzicht

Hedera Hashgraph (HBAR) koers

Hedera Hashgraph (HBAR) kopen

Koop Hedera Hashgraph (HBAR) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

unnamed 11.jpg

Shiba Inu (SHIB) Prijs Zal Cruciaal Steunniveau Bereiken

Shiba Inu (SHIB) Koers Nadert Cruciaal Steunniveau Coverafbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen die door onze schrijvers worden uitgedrukt zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de ...
Lees meer →
43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)