cryptovaluta detail cryptosite

ICON (ICX)

Introductie van ICON (ICX)

ICON (ICX) is een blockchain-gebaseerd platform dat is ontworpen om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden. Het doel van ICON is om een ​​gedecentraliseerd ecosysteem te creëren waarin verschillende blockchain-netwerken kunnen samenwerken en communiceren met elkaar. Het ICON-platform is ontwikkeld door het ICON Foundation-team, dat is gevestigd in Zuid-Korea.

Technologie achter ICON (ICX)

Het ICON-platform maakt gebruik van een eigen consensusalgoritme genaamd Loop Fault Tolerance (LFT). Dit algoritme is ontworpen om de prestaties en veiligheid van het netwerk te verbeteren. Het LFT-algoritme maakt gebruik van een combinatie van Byzantijnse Fault Tolerance (BFT) en Delegated Proof of Stake (DPoS) om de consensus te bereiken.

Het ICON-platform ondersteunt slimme contracten en maakt gebruik van de programmeertaal Solidity, die ook wordt gebruikt op het Ethereum-netwerk. Dit betekent dat ontwikkelaars gemakkelijk slimme contracten kunnen maken en implementeren op het ICON-platform.

Toepassingen van ICON (ICX)

Het ICON-platform heeft verschillende toepassingen, waaronder:

– Interoperabiliteit: ICON maakt het mogelijk om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden en te communiceren met elkaar. Dit kan de adoptie van blockchain-technologie versnellen en de efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren.

– Decentrale identiteit: ICON ondersteunt de ontwikkeling van een gedecentraliseerde identiteit (DID) die kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals KYC-processen en authenticatie.

– Financiële diensten: Het ICON-platform ondersteunt de ontwikkeling van verschillende financiële diensten, zoals betalingen, leningen en verzekeringen.

ICO en marktkapitalisatie

ICON (ICX) werd gelanceerd via een Initial Coin Offering (ICO) in september 2017 en haalde $ 42 miljoen op. Op het moment van schrijven heeft ICON een marktkapitalisatie van ongeveer $ 1,2 miljard en wordt verhandeld op verschillende cryptocurrency-beurzen.

Conclusie

ICON (ICX) is een blockchain-platform dat is ontworpen om verschillende blockchain-netwerken met elkaar te verbinden en te communiceren met elkaar. Het ICON-platform heeft verschillende toepassingen, waaronder interoperabiliteit, decentrale identiteit en financiële diensten. ICON heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $ 1,2 miljard en wordt verhandeld op verschillende cryptocurrency-beurzen.

← Terug naar overzicht

ICON (ICX) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)