cryptovaluta detail cryptosite

Internet Computer (ICP)

Introductie

Internet Computer (ICP) is een gedecentraliseerd blockchain-platform dat is ontworpen om de manier waarop we internettoepassingen bouwen en gebruiken te veranderen. Het is ontwikkeld door de DFINITY Foundation en werd gelanceerd in mei 2021.

Technologie

ICP maakt gebruik van een unieke technologie genaamd Chain Key Technology (CKT), die het mogelijk maakt om meerdere blockchain-netwerken te combineren tot één groot netwerk. Dit betekent dat ontwikkelaars in staat zijn om complexe applicaties te bouwen die kunnen worden uitgevoerd op het ICP-netwerk zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de beperkingen van een enkel blockchain-netwerk.

Doel

Het doel van ICP is om een ​​open, gedecentraliseerd internet te creëren waarin gebruikers controle hebben over hun gegevens en waarin applicaties kunnen worden gebouwd zonder afhankelijk te zijn van grote technologiebedrijven. Het platform streeft ernaar om de macht terug te geven aan de gebruikers en om een ​​meer democratisch internet te creëren.

Tokenomics

ICP heeft een totaal aanbod van 469 miljoen tokens, waarvan er ongeveer 123 miljoen in omloop zijn. Het token wordt gebruikt als een utility-token op het ICP-netwerk en kan worden gebruikt om transacties te verwerken en om toegang te krijgen tot de verschillende applicaties die op het platform worden gebouwd.

Conclusie

ICP is een veelbelovend blockchain-platform dat de manier waarop we internettoepassingen bouwen en gebruiken kan veranderen. Het streeft ernaar om een ​​meer democratisch internet te creëren waarin gebruikers controle hebben over hun gegevens en waarin applicaties kunnen worden gebouwd zonder afhankelijk te zijn van grote technologiebedrijven. Met zijn unieke technologie en sterke visie heeft ICP het potentieel om een ​​belangrijke speler te worden in de wereld van blockchain en gedecentraliseerde applicaties.

← Terug naar overzicht

Internet Computer (ICP) koers

Internet Computer (ICP) kopen

Koop Internet Computer (ICP) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

unnamed 11.jpg

Shiba Inu (SHIB) Prijs Zal Cruciaal Steunniveau Bereiken

Shiba Inu (SHIB) Koers Nadert Cruciaal Steunniveau Coverafbeelding via www.freepik.com Disclaimer: De meningen die door onze schrijvers worden uitgedrukt zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de ...
Lees meer →
43657.jpg

85 miljoen SHIB worden uitgedeeld aan stakers in de komende 4 maanden — Shiba Inu vertegenwoordiger

SHIB Beloningen: 85 Miljoen SHIB Voor Stakers in de Komende 4 Maanden — Shiba Inu RepAfbeelding via www.freepik.comDisclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk ...
Lees meer →
43669.jpg

Elon Musk’s X Metaverse zou, indien gebouwd, een baanbrekende stap zijn: Dogecoin oprichter

Inhoud Elon Musk koopt Twitter en vormt het om naar X DOGE-oprichter droomt van een X-metaverse Een van de twee oprichters van de oorspronkelijke meme-cryptocurrency ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)