cryptovaluta detail cryptosite

Kadena (KDA)

Kadena (KDA): Een introductie

Kadena (KDA) is een blockchain-platform dat is ontworpen om de prestaties en schaalbaarheid van blockchain-technologie te verbeteren. Het platform is ontwikkeld door een team van voormalige JPMorgan- en SEC-ingenieurs en is gericht op het bieden van een veilige en efficiënte infrastructuur voor bedrijven en ontwikkelaars.

De technologie achter Kadena (KDA)

Kadena maakt gebruik van een hybride blockchain-architectuur die bestaat uit twee afzonderlijke ketens: de openbare Chainweb-keten en de privé ScalableBFT-keten. De Chainweb-keten is ontworpen om de schaalbaarheid en veiligheid van openbare blockchains te bieden, terwijl de ScalableBFT-keten is ontworpen om de prestaties en privacy van privéblockchains te bieden.

De Chainweb-keten maakt gebruik van een innovatieve technologie genaamd “braided” proof-of-work (PoW), die de schaalbaarheid van de blockchain verbetert door meerdere ketens samen te voegen tot één netwerk. Dit zorgt voor een hogere transactiesnelheid en een betere beveiliging tegen aanvallen.

De ScalableBFT-keten maakt gebruik van een Byzantine Fault Tolerance (BFT) consensus-algoritme, dat de prestaties en privacy van privéblockchains verbetert door de mogelijkheid om transacties te verifiëren en te valideren zonder de noodzaak van een openbaar netwerk.

Gebruiksmogelijkheden van Kadena (KDA)

Kadena is ontworpen om te worden gebruikt door bedrijven en ontwikkelaars die op zoek zijn naar een veilige en efficiënte blockchain-infrastructuur. Het platform biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden, waaronder:

– Financiële diensten: Kadena kan worden gebruikt voor het uitvoeren van financiële transacties, zoals het verwerken van betalingen en het uitgeven van digitale activa.

– Supply chain management: Kadena kan worden gebruikt voor het bijhouden van de toeleveringsketen van producten, waardoor bedrijven de efficiëntie en transparantie van hun processen kunnen verbeteren.

– Gegevensbeheer: Kadena kan worden gebruikt voor het beheren van gegevens en het delen van informatie tussen verschillende partijen, waardoor de veiligheid en privacy van gevoelige informatie wordt gewaarborgd.

Conclusie

Kadena (KDA) is een blockchain-platform dat is ontworpen om de prestaties en schaalbaarheid van blockchain-technologie te verbeteren. Het platform maakt gebruik van een hybride blockchain-architectuur en biedt een breed scala aan gebruiksmogelijkheden voor bedrijven en ontwikkelaars. Met zijn innovatieve technologie en focus op veiligheid en efficiëntie, heeft Kadena het potentieel om een belangrijke speler te worden in de blockchain-industrie.

← Terug naar overzicht

Kadena (KDA) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)