cryptovaluta detail cryptosite

Komodo (KMD)

Komodo (KMD)

Komodo (KMD) is een open-source blockchain-platform dat zich richt op privacy, beveiliging en interoperabiliteit. Het platform is gebaseerd op de Zcash-code en maakt gebruik van de zk-SNARK-technologie om transacties volledig privé te maken. Dit betekent dat de afzender, ontvanger en het bedrag van de transactie niet kunnen worden geïdentificeerd door derden.

Beveiliging

Komodo maakt gebruik van een innovatieve consensusmechanisme genaamd Delayed Proof of Work (dPoW). Dit mechanisme maakt gebruik van de beveiliging van de Bitcoin-blockchain om de beveiliging van het Komodo-netwerk te versterken. Hierdoor is het Komodo-netwerk bestand tegen 51% aanvallen en andere beveiligingsrisico’s.

Interoperabiliteit

Komodo streeft naar interoperabiliteit tussen verschillende blockchain-platforms. Het platform maakt gebruik van atomic swaps om directe transacties tussen verschillende cryptocurrencies mogelijk te maken zonder tussenkomst van een derde partij. Dit maakt het mogelijk om transacties uit te voeren zonder de noodzaak van een centrale exchange.

KMD-token

KMD is de native cryptocurrency van het Komodo-platform. Het wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk en als beloning voor deelnemers aan het consensusmechanisme. KMD kan worden opgeslagen in de officiële Komodo-wallet of in andere compatibele wallets.

Conclusie

Komodo is een veelbelovend blockchain-platform dat zich richt op privacy, beveiliging en interoperabiliteit. Met behulp van innovatieve technologieën zoals zk-SNARK en dPoW, biedt het platform een ​​veilige en privé-omgeving voor transacties. Bovendien maakt het gebruik van atomic swaps het mogelijk om directe transacties tussen verschillende cryptocurrencies uit te voeren zonder tussenkomst van een derde partij. KMD is de native cryptocurrency van het platform en wordt gebruikt als betaalmiddel en beloning voor deelnemers aan het consensusmechanisme.

← Terug naar overzicht

Komodo (KMD) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)