cryptovaluta detail cryptosite

Mirror Protocol (MIR)

Introductie

Mirror Protocol (MIR) is een gedecentraliseerd financieel (DeFi) platform dat is gebouwd op de blockchain van Terra. Het stelt gebruikers in staat om synthetische activa te creëren die de prijs van echte activa volgen, zoals aandelen, grondstoffen en valuta’s. Het doel van het platform is om de toegang tot traditionele financiële markten te democratiseren en te decentraliseren.

Hoe werkt het?

Mirror Protocol maakt gebruik van slimme contracten om synthetische activa te creëren die de prijs van echte activa volgen. Deze synthetische activa worden “Mirrored Assets” genoemd en worden verhandeld op het platform. Wanneer een gebruiker een Mirrored Asset koopt, krijgt hij of zij een token dat de waarde van de echte activa vertegenwoordigt.

Het platform maakt gebruik van een orakel om de prijs van de echte activa te bepalen. Het orakel haalt gegevens op van verschillende bronnen, zoals beurzen en financiële instellingen, en berekent de gemiddelde prijs. Deze prijs wordt vervolgens gebruikt om de waarde van de Mirrored Asset te bepalen.

Wat zijn de voordelen?

Een van de belangrijkste voordelen van Mirror Protocol is dat het gebruikers in staat stelt om toegang te krijgen tot traditionele financiële markten zonder tussenkomst van financiële instellingen. Dit betekent dat gebruikers geen rekening hoeven te houden met beperkingen zoals openingstijden, geografische locatie en regelgeving.

Bovendien biedt het platform gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van de prijsbewegingen van echte activa zonder deze daadwerkelijk te bezitten. Dit kan handig zijn voor gebruikers die niet de middelen hebben om echte activa te kopen of die niet willen investeren in een specifieke activa.

Conclusie

Mirror Protocol is een innovatief DeFi-platform dat gebruikers in staat stelt om synthetische activa te creëren die de prijs van echte activa volgen. Het platform biedt gebruikers toegang tot traditionele financiële markten zonder tussenkomst van financiële instellingen en biedt de mogelijkheid om te profiteren van de prijsbewegingen van echte activa zonder deze daadwerkelijk te bezitten. Als zodanig kan het platform een ​​belangrijke rol spelen in het decentraliseren en democratiseren van de financiële sector.

← Terug naar overzicht

Mirror Protocol (MIR) koers

Mirror Protocol (MIR) kopen

Koop Mirror Protocol (MIR) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)