cryptovaluta detail cryptosite

NEO (NEO)

Introductie van NEO

NEO is een blockchain-platform dat is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen. Het werd oorspronkelijk gelanceerd in 2014 onder de naam Antshares, maar werd later hernoemd naar NEO in 2017. Het doel van NEO is om een slimme economie te creëren waarin digitale activa en slimme contracten kunnen worden gebruikt om transacties te vergemakkelijken en de efficiëntie te verbeteren.

Kenmerken van NEO

NEO heeft verschillende kenmerken die het onderscheiden van andere blockchain-platforms. Ten eerste ondersteunt NEO meerdere programmeertalen, waaronder C#, Java en Python, waardoor het gemakkelijker is voor ontwikkelaars om slimme contracten te schrijven. Ten tweede maakt NEO gebruik van een consensusmechanisme genaamd Delegated Byzantine Fault Tolerance (dBFT), dat snellere transacties en een hogere schaalbaarheid mogelijk maakt. Ten derde heeft NEO een ingebouwde digitale identiteitsservice, waardoor gebruikers hun identiteit kunnen verifiëren zonder dat ze persoonlijke informatie hoeven te delen.

NEO-token

Het native token van NEO is de NEO-token. Het wordt gebruikt om transacties te vergemakkelijken en om deel te nemen aan het bestuur van het netwerk. Gebruikers kunnen ook GAS verdienen door NEO te bezitten, wat wordt gebruikt om transactiekosten te betalen en om slimme contracten uit te voeren. Het totale aanbod van NEO is beperkt tot 100 miljoen tokens.

Toepassingen van NEO

NEO heeft verschillende toepassingen, waaronder het faciliteren van peer-to-peer transacties, het ondersteunen van gedecentraliseerde applicaties en het creëren van digitale activa. Het heeft ook toepassingen in de gezondheidszorg, de logistiek en de financiële sector. NEO heeft partnerships met verschillende bedrijven en organisaties, waaronder Microsoft China en de Chinese overheid.

Conclusie

NEO is een blockchain-platform dat is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties te ondersteunen. Het heeft verschillende kenmerken die het onderscheiden van andere blockchain-platforms, waaronder ondersteuning voor meerdere programmeertalen, een consensusmechanisme genaamd dBFT en een ingebouwde digitale identiteitsservice. Het native token van NEO is de NEO-token, die wordt gebruikt om transacties te vergemakkelijken en om deel te nemen aan het bestuur van het netwerk. NEO heeft verschillende toepassingen en heeft partnerships met verschillende bedrijven en organisaties.

← Terug naar overzicht

NEO (NEO) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)