cryptovaluta detail cryptosite

Numeraire (NMR)

Introductie

Numeraire (NMR) is een gedecentraliseerde cryptomunt die is ontworpen om de prestaties van kwantitatieve handelssystemen te verbeteren. Het is gebaseerd op de Ethereum-blockchain en werd in 2017 gelanceerd door het Amerikaanse bedrijf Numerai.

Hoe werkt Numeraire?

Numeraire is ontworpen om te worden gebruikt als een beloning voor deelnemers aan het Numerai-platform, dat een crowdsourced hedgefonds is. Het platform stelt gebruikers in staat om hun eigen kwantitatieve handelssystemen te ontwikkelen en deze te testen op historische gegevens. De beste handelssystemen worden vervolgens geselecteerd en gebruikt om te handelen met echt geld op de financiële markten.

Numeraire wordt gebruikt als een beloning voor deelnemers die hun handelssystemen delen en bijdragen aan het succes van het Numerai-platform. De beloning wordt verdeeld op basis van de prestaties van de handelssystemen en de bijdrage van de deelnemers aan het platform.

Wat maakt Numeraire uniek?

Numeraire is uniek omdat het een gedecentraliseerde cryptomunt is die is ontworpen om de prestaties van kwantitatieve handelssystemen te verbeteren. Het wordt gebruikt als een beloning voor deelnemers aan het Numerai-platform, wat betekent dat het waarde heeft omdat het wordt gebruikt in een echt economisch systeem.

Bovendien is Numeraire ontworpen om te worden gebruikt als een “slimme munt”. Dit betekent dat het kan worden geprogrammeerd om bepaalde acties uit te voeren wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Dit maakt het mogelijk om complexe financiële instrumenten te creëren die automatisch kunnen worden uitgevoerd.

Conclusie

Numeraire is een unieke cryptomunt die is ontworpen om de prestaties van kwantitatieve handelssystemen te verbeteren. Het wordt gebruikt als een beloning voor deelnemers aan het Numerai-platform en heeft waarde omdat het wordt gebruikt in een echt economisch systeem. Bovendien is het ontworpen als een “slimme munt”, wat betekent dat het kan worden geprogrammeerd om complexe financiële instrumenten automatisch uit te voeren.

← Terug naar overzicht

Numeraire (NMR) koers

Laatste nieuwe cryptoartikels

43649.jpg

Hier is Wanneer Bitcoin ETF Waarschijnlijk Groen Licht Krijgt, Zegt Bloomberg Expert, Niet Morgen

“`html Wanneer Zou de SEC Bitcoin ETF’s Kunnen Goedkeuren Volgens Seyffart James Seyffart, ETF-onderzoeksanalist bij Bloomberg, heeft op het Twitter/X sociale mediaplatform zijn visie gedeeld ...
Lees meer →
s0573 0.jpg

XRP-prijs nadert belangrijk horizontaal steunniveau

Inhoud Begrijpen van horizontale ondersteuning Een dag in het rood Een recente waarschuwing van 100eyes Crypto Scanner belichtte een kritiek moment voor Ripple-gerelateerde XRP. De ...
Lees meer →
43653.jpg

XRP Prijsanalyse voor 5 januari

“`html XRP Prijsanalyse voor 5 januari Omslagafbeelding via www.tradingview.com Disclaimer: De meningen van onze schrijvers zijn persoonlijk en vertegenwoordigen niet de visie van U.Today. De ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)