cryptovaluta detail cryptosite

Oasis Network (ROSE)

Oasis Network (ROSE)

Oasis Network is een blockchain-platform dat zich richt op het bieden van privacy en schaalbaarheid voor gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het platform maakt gebruik van een unieke architectuur die bekend staat als “ParaTime”, waarmee verschillende dApps parallel kunnen worden uitgevoerd zonder de prestaties van het netwerk te beïnvloeden.

Privacy en beveiliging

Een van de belangrijkste kenmerken van Oasis Network is de nadruk op privacy en beveiliging. Het platform maakt gebruik van verschillende technologieën om de privacy van gebruikers te beschermen, waaronder vertrouwelijke computing en geavanceerde cryptografie. Dit maakt het mogelijk om gevoelige gegevens veilig op te slaan en te delen zonder dat deze toegankelijk zijn voor derden.

Schaalbaarheid

Een ander belangrijk kenmerk van Oasis Network is de schaalbaarheid. Het platform maakt gebruik van een unieke architectuur die bekend staat als “ParaTime”, waarmee verschillende dApps parallel kunnen worden uitgevoerd zonder de prestaties van het netwerk te beïnvloeden. Dit maakt het mogelijk om meer transacties te verwerken en meer gebruikers te ondersteunen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van het netwerk.

ROSE-token

ROSE is de native token van Oasis Network en wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk. Het wordt ook gebruikt als beloning voor validators die het netwerk beveiligen en onderhouden. ROSE kan worden verhandeld op verschillende cryptocurrency-beurzen en kan worden opgeslagen in een compatibele wallet.

Toepassingen

Oasis Network heeft verschillende toepassingen, waaronder gedecentraliseerde financiën (DeFi), supply chain management en gezondheidszorg. Het platform biedt een veilige en schaalbare infrastructuur voor deze toepassingen en maakt het mogelijk om gevoelige gegevens veilig op te slaan en te delen zonder dat deze toegankelijk zijn voor derden.

Conclusie

Oasis Network is een blockchain-platform dat zich richt op privacy, beveiliging en schaalbaarheid. Het maakt gebruik van een unieke architectuur die bekend staat als “ParaTime”, waarmee verschillende dApps parallel kunnen worden uitgevoerd zonder de prestaties van het netwerk te beïnvloeden. Het ROSE-token wordt gebruikt als betaalmiddel voor transacties op het netwerk en als beloning voor validators. Oasis Network heeft verschillende toepassingen, waaronder DeFi, supply chain management en gezondheidszorg.

← Terug naar overzicht

Oasis Network (ROSE) koers

Oasis Network (ROSE) kopen

Koop Oasis Network (ROSE) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)