cryptovaluta detail cryptosite

Perpetual Protocol (PERP)

Introductie

Perpetual Protocol (PERP) is een gedecentraliseerd handelsplatform dat is gebouwd op de Ethereum-blockchain. Het stelt gebruikers in staat om te handelen in eeuwigdurende contracten, die vergelijkbaar zijn met futures-contracten, maar zonder vervaldatum.

Hoe werkt het?

Perpetual Protocol maakt gebruik van een geautomatiseerde market maker (AMM) om liquiditeit te verschaffen aan de handelaren. Dit betekent dat er geen orderboek is en dat de prijs van het contract wordt bepaald door de verhouding tussen de vraag en het aanbod.

Het platform maakt ook gebruik van een uniek systeem van virtuele posities, waardoor handelaren hun posities kunnen openen en sluiten zonder daadwerkelijk activa te hoeven bezitten. Dit vermindert de transactiekosten en maakt het handelen toegankelijker voor een breder publiek.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van Perpetual Protocol is de lage transactiekosten. Omdat het platform is gebouwd op de Ethereum-blockchain, zijn de transactiekosten veel lager dan bij traditionele handelsplatforms.

Bovendien biedt het platform een hoge mate van liquiditeit, waardoor handelaren snel en gemakkelijk posities kunnen openen en sluiten. Dit maakt het platform aantrekkelijk voor zowel professionele handelaren als voor beginners.

Toekomstperspectieven

Perpetual Protocol heeft een sterke groei doorgemaakt sinds de lancering in december 2020. Het platform heeft al meer dan $1 miljard aan handelsvolume verwerkt en heeft een sterke gemeenschap van gebruikers opgebouwd.

Het team achter Perpetual Protocol werkt ook aan de ontwikkeling van nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om te handelen in andere activa dan alleen cryptovaluta. Dit zou het platform nog aantrekkelijker kunnen maken voor een breder publiek.

Conclusie

Perpetual Protocol is een gedecentraliseerd handelsplatform dat een innovatieve benadering biedt voor het handelen in eeuwigdurende contracten. Met lage transactiekosten, hoge liquiditeit en een sterke gemeenschap van gebruikers heeft het platform veel potentieel voor de toekomst.

← Terug naar overzicht

Perpetual Protocol (PERP) koers

Perpetual Protocol (PERP) kopen

Koop Perpetual Protocol (PERP) bij één van de door ons voorgestelde beurzen en start meteen met handelen:

Laatste nieuwe cryptoartikels

2342342342342.png

Bloomberg Expert Ontrafelt Meme Coin

De aantrekkingskracht en risico’s van meme munten In een recente uitwisseling op X besprak Joe Weisenthal, de co-presentator van What’d You Miss? op Bloomberg Television, ...
Lees meer →
45207.jpg

Belangrijk Cardano Nieuws op Komst? ADA Prijs Zegt Misschien

Het lijkt erop dat het Cardano-ecosysteem op het punt staat om belangrijke ontwikkelingen door te maken, afgaande op recente prijsbewegingen van het inheemse token, ADA. ...
Lees meer →
33251.jpeg

Vanguard Loopt Voorop met Instroom in Bitcoin ETF en Laat Concurrenten Ver Achter zich

Inhoud #BoycottVanguard mislukt De hype negeren Volgens Eric Balchunas, een senior ETF-analist, heeft Vanguard sinds de lancering van Bitcoin ETF’s ongeveer $30 miljard aan instroom ...
Lees meer →

Koop je eerst Bitcoin (BTC) vandaag nog!

Het hoeft geen hele te zijn. Je kan gewoon beginnen met een klein stukje… ;-)